Nagyon sokat vagyok beteg,2-3 hetente, de csak télen, a mandulám még megvan, de nem azzal szokott lenni a gond. Mitől lehet, mit kéne tennem, hogy egészséges maradjak?
Szedek immunerősítőt (most a Béres cseppeket, de már elég sokfélét kipróbáltunk), nem igazán hatnak.
Tavaly vérszegény voltam, azt mondták az orvosok, hogy amiatt vagyok ilyen sokszor beteg, de már kb. fél éve rendben van a vérképem... ők csak küldözgetnek össze-vissza, de senki nem talál semmit, viszont elég rossz ez az állapot...
Pedig csak van valami, ami lenyomja az immunrendszered... Nem akarlak elkeseríteni, de amíg nem találják meg az okát, nagyon nem tudsz mit tenni. Ezek szerint minden hónapban antibiotikumokat kapsz? Csak mert akkor már mindegy, a szervezetedben dekkoló bacitörzs(ek) egyszerűen rezisztens(ek) lett(ek) az antib-okra...
Lelkileg rendben vagy, amúgy? Mennyi idős vagy? Sok mindent nem tudunk ahhoz, hogy egyáltalán hozzáállhassunk a válaszoláshoz... Én egészen addig, amíg férjhez nem mentem, nagyon gyakran voltam beteg. Egészen egyszerűen szeretethiányos voltam... Ez is lenyomja az immunrendszert rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!