Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél a lányoddal, aki...

Mit tennél a lányoddal, aki nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

21 éves, 3 éve érettségizett. Mivel rossz gimis eredményei voltak (amiért sosem bántottam), csak költségtérítéses főiskolába vennék fel, amire nincs pénzünk.

Szakmát nem tanul, mert elmondása szerint nem érdekli semmi.. (szerintem egyszerű csak derogál neki egyáltalán a "szakma" fogalma..)

Állandóan partizgatni jár (a gazdag férjet keresi), ha munkáról van szó, már égnek áll a haja és őrjöng. Öngyilkossággal fenyegetőzik, mert hogy "az ő életének nincs semmi értelme"..

2012. jan. 14. 19:30
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk,ha az életének nincs semmi értelme,akkor tényleg huzza fel magát.De a halálának se lenne sok értelme.Kell adni mondjuk fél évet, ha nem megy el dolgozni, akkor ki kell rakni, nem vagy köteles eltartani egy herét sem.Partizgatni jár? Apja farkát.Erre van esze,

hülyegyerek.Mondd meg neki,hogy egy gazdag férjnek sem fog kelleni.Nem született királylánynak,dolgozni kell.

2012. jan. 16. 19:32
 42/42 anonim ***** válasza:

Hát ez már csak sok évek lefolyásának - nevelésnek esetleg - a következményére, kérsz most megoldást. Ez már egy "végkifejlett" állapot, mert senki nem születik ilyennek.

De, hogy hasznosat is írjak, mert hát abból kell kiindulni ami van, ezt már csak szigorral lehet, és következetességel irányba terelni. Beszélgetéssel, hogy a jó férj nem old meg semmit, és öngyilkosággal nyíltan vagdalkozni figyelem felhívás inkább, hogy "nincs jobb ötletem, nem tudom mit kezdjek magammal/ az életemmel".

Az már eleve rossz, hogy ez a helyzet előállt.

2013. jan. 15. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!