Mit tennél a lányoddal, aki nem akar dolgozni?
21 éves, 3 éve érettségizett. Mivel rossz gimis eredményei voltak (amiért sosem bántottam), csak költségtérítéses főiskolába vennék fel, amire nincs pénzünk.
Szakmát nem tanul, mert elmondása szerint nem érdekli semmi.. (szerintem egyszerű csak derogál neki egyáltalán a "szakma" fogalma..)
Állandóan partizgatni jár (a gazdag férjet keresi), ha munkáról van szó, már égnek áll a haja és őrjöng. Öngyilkossággal fenyegetőzik, mert hogy "az ő életének nincs semmi értelme"..
"Elviheted a lovad a patakhoz, de nem ihatsz helyette."
Ultimátum: vagy dolgozni fog (azonnal elkezd komolyan munkát keresni), vagy szakmát tanul.
Amennyiben "derogál", úgy lehet csomagolni és költözni.
A zsebpénzt, partik finanszírozását azonnal megszüntetni!
Mobilt, netet, stb. akkor használhatja, ha ő fizeti!
Házimunkát nyugodtan végezhet, kimosni, kiteregetni, mosogatni is lehet.
Azért teszi ezt meg, mert megteheti. Mert úgyis eltartod, elvégre "nincs más választásod".
Fenét nincs!
Nincs semmi értelme az életének?! Netán csináljon is valamit.
Tipikusan az a lusta dög, aki bármit elkövetne, csak dolgozni ne kelljen. Mondhatni: ilyen világban élünk, ez a divat. Inkább lesz egy fiatal lány prosti, vagy VV "celeb" pucér se.ggel, mint hogy dolgozzon.
Akár műkörmös vagy fodrász, butikban eladó is lehetne, azok igazán "csajos szakmák".
Azt hiszem, én már egy ilyen őrjöngés során felpofoztam volna, és kilakoltatom.
Öngyilkos nem lesz, csak azért mondja, ne merd felhozni a témát még egyszer.
Iratkozzon be OKJ-re, menjen ki külföldre au pairkedni, akármi.
._. azok sem azzal keresik a pénzt, nehogy azt hidd már!
Dubai-ban többa piroslámpás negyed mint hollandiában, csak ott már régóta legális, dubaiba meg még nem az, de attól még az megy ott is.
3/3-nak
Már miért pénzelné a főiskoláját, ha már a gimihez is hüje volt? Úgyse végezné el, csak egy rakás pénzbe kerülne. Ha mégis, ilyen mentalitással úgyse kéne hosszú távon sehová.
A saját lábacskáira kéne állnia őnagyságának. Nem mondom, hogy rakja ki a szűrét, de az ingyen koszt+kvártély ez esetben épp elegendő szülői támogatásnak, ha ennél többre van szüksége, teremtse elő maga.
Hát ultimátum: 6 hónapon belül vagy állás, vagy költözés.
Az ilyen "gazdag férjet keresi" lányokról alkotott véleményemet pedig inkább nem fejtem ki, nem bántani akarom a kérdezőt.
A probléma az, hogy nagyon szeretem és nagyon félek valóban öngyilkos lenne.. néha olyan hisztiket lenyom, hogy csak 2-3 nyugtatóval tud lehiggadni. Nagyon féltem.
Nem tudom összespórolni a pénzt a fősulira, és valószínű vagy kibukna, vagy ott hagyná. A szórakozás suli mellett is menne, pláne.
Takarítani nagyon sokat takarít. Unatkozik otthon és szinte mindig porszívózik, törölget stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!