Másnak is nehéz a leszakadás a családtól? A sírás kerülget, ha arra gondolok h egyszer el kell menni innen.
Mondjuk csonka családba élek, vannak konfliktusok, viták, de mindent egybe véve szeretem a családom.
Viszont a barátom nem bírják :( Lassan végzek a főiskolán, ebbe a városba nincs munka lehetőség, szóval valószínű költözni kell majd.
De ha arra gondolok, h itt kell hagynom mindent a szobám az ágyam a megszokott kis helyem..a sírás kerülget :(
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Ugyan még 1,5 évem van az egyetemből, de engem is a sírás kerülget, hogy pár éven belül végleg el kell költöznöm itthonról és utána már csak vendégként jövök haza. Már egy éve együtt vagyok a barátommal, akivel imádjuk egymást, úgyhogy egyetem után mindenképpen összeköltöznénk, de ez sem könnyíti meg a leszakadást. Nekem talán azért olyan nehéz, mert Apukám meghalt, bátyám 100 km-re lakik tőlünk a családjával és ritkán jönnek látogatóba, Anyukám erdélyi magyar, így minden rokona Erdélyben él, és én is valószínűleg nem ebben a városban fogok majd maradni ha arra kerül a sor, hogy elköltözök.
Azt én sem tudom, hogy hogyan lehet ezt könnyebbé tenni, az ilyen jellegű válaszok engem is érdekelnének, de nyugodj meg, nem te vagy az egyetlen, aki ezt nehezen éli meg.
12.47-es vagyok
A konklúzió lemaradt: szóval azért nehéz számomra a leszakadás, mert nem szívesen hagynám Anyut magára, rajtam kívül szinte senkije sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!