Csak én nem bírom végig nézni sírás nélkül?
Sziasztok kíváncsi lennék én vagyok ennyire érzékeny vagy tényleg megható ez a videó? :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQKik..
Na igen. Megható pillanatok, ahogy a háborúból hazatérő édesapák megölelik az itthon maradt gyerekeket.
De ezeknek az édesapáknak köszönhetően a világ másik végén sok ezer gyerek soha nem ölelheti már meg az édesapját...csak róluk nem készül videó.
Nem a hazájuk védelméért ölnek, csak hivatalból.
Sokan élnek így,főleg manapság. (ezt nem katonákra értem). Apuka kimegy külföldre,hogy jobb megélhetést tudjon biztosítani a családjának. Érdekes módon a Németországból hazatérő kőműves megérkezése nincs fenn a youtubon :)
Én simán végignézem sírás nélkül.
Engem is meghat. És nem azért, mert amerikaiak, vagy mert katonák, hanem azért, mert igazi érzelmekről van szó, szeretetről, szerelemről.
A barátom egy másik kontinensen él, és most pár hónapig nem találkozunk, és én is hasonló vehemenciával fogok a nyakába ugrani, ha végre találkozunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!