Csak én nem bírom végig nézni sírás nélkül?
Sziasztok kíváncsi lennék én vagyok ennyire érzékeny vagy tényleg megható ez a videó? :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQKik..
De engem mindez nem érdekel. Ha a háborúból, börtönből, korházból, távoli munkahelyről, akárhonnan jönnének haza, nem az a lényeg! Hanem a gyerekek boldogsága, aki szerint nem megható egy gyerek őszinte öröme, annak nincs szive és kész!
( Mikor lettek ilyen szívtelenek a magyarok?)
én nem értem, mi a fenét keresnek ott egyáltalán, én katonát akkor tisztelek, amikor a hazáját védi. másfelől meg ilyen kicsi gyerekeket ennyi időre otthon hagyni felelőtlenség, lefogadom, hogy megviseli őket annyira, mint ha elválnának a szüleik. aki annyira katonáskodni akar, csinálja családalapítás előtt.
(off. előző, te hogyhogy cikized a menstruáló nőket, te talán nem szoktál? b@szki, nőtől nem is hallottam még ilyen megjegyzést :D)
25N
"De engem mindez nem érdekel. Ha a háborúból, börtönből, korházból, távoli munkahelyről, akárhonnan jönnének haza, nem az a lényeg! Hanem a gyerekek boldogsága, aki szerint nem megható egy gyerek őszinte öröme, annak nincs szive és kész! "
Így van, nekünk nincs szívünk. Te meg nézzed a VV-t, az való neked:)
Nem hatott meg, nem érdekel.
"Johny hazamegy a háborúból, meglátja Sam, a kisfia, és boldogan ölelik egymást. Milyen megható...
Eközben Afganisztánban a kis Abdullah egyedül bóklászik a romos utcában, ahol egykor a háza állt. Egyedül van. A szüleivel, és testvéreivel egy amerikai katona végzett. Johny-nak hívták..."
Ez pont ugyanannyira nem hatott meg, mint a videó. Ugyanaz a hatásvadász marhaság.
a vörös iszap mikor kiömlött és mutatták a képeket na az amin csak igazán lehet sírni, a sok szerencsétlen ember élete munkája oda veszett akkor
de ez a videó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!