Félek, hogy leszúr az öcsém, mit csináljak?
Én ott helyben törtem volna el a kezét, az is hétszentség. Engem ne fenyegessen, pláne, ha csak egy taknyos gyerek.
Azért csinálja, mert félsz tőle, ő pedig ezt élvezi, hisz hatalma van feletted.
Állj a sarkadra és lépj fel ellene, mégiscsak egy kölyök. Engem is terrorizáltak suliban, de csak míg látták rajtam, h para van. Amikor megfogtam a srác öklét, és megszorítottam, cseppet meglepődött, és azután nem macerált többet.
én biztos addig piszkálnám amíg ki nem készül, meg olyan jelszót raknék a gépre amit nem tud feltörni. kiszednék egy ramot, kitörölnék 1-2 file-t a metin mappájából nameg a kábelt lehet megtördelném :) az alaplak karolás sztem hülyeség mert elég drága egy új, ráadásul nem i mind1 milyet veszel belőle...
ha kiszedsz a metin mappájából(mivel ez telepítős) 1-2 file-t akk nem fog neki elindulni és olyan hibát ír ki, amit kb senki se tud, hogy mi az :) ha kiszedsz egy ramot, akk se biztos, hogy elindul, mert a metinnek gépigénye van, ami ha nincs meg nem fog futni a játék :)
nálunk is hasonló a helyzet, csak öcsém facebook függő, állandóan ordibál meg ilyenek, csak hát rossz fába vágta a fejszéjét :)
huh ,elolvastam az elozo kerdesedet is es az arra kapott osszes valaszt!
szerintem elobb-utobb lesz kovetkezmenye annak,h ennyit hianyzik a sulibol! penzbirsag a szuleidnek,vagy ilyesmi,de valami csak lesz!
az iskola nem fogja ezt tetlenul nezni!!
a masik meg,amit irt az elottem szolo,h kicsit tedd tonkre a gepet!vagy tegyel ra olyan jelszot,amit csak te tudsz,mivel anyud eleg ostoba hozza,hogy megnezze mivel is foglalkozik a gyereke!
ha meg rakerdez,akkor mond,h te nem tudod,biztos anyud elfelejtette,de neked nincs hozza kozod!!!
a harmadik a gyamugy! ezt nem lehet csak tetlenul hagyni!
nem normalis viselkedes,amit o muvel!!!!
sok kitartast kivanok neked
Laci ezt neked írom:ha kitöröl metinből egy fájlt akkor a oatcher eltölti azt újra.mert mindne indítás elött patchel.
amúgy kérdező:lehet hogy nagyobb nálad,de ygengébb is vagy nála?mert nemcsak a magasság számít
# 27/27
köszi a felvilágosítást :) ezt nem tudtam, nem játszottam még vele sosem, csak akartam régen, de megláttam, hogy online telepítős na mondom ez felejtős, nem nekem találták ki :D
Köszi a válaszokat!
Hát ja, eddig jóval erősebb voltam nála, de most már a csuklóját sem érem át, lefogni sem tudom, nem értem, hogy lett erősebb nálam... (Pedig én aztán nem vagyok puhány :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!