Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy leszúr az öcsém,...

Félek, hogy leszúr az öcsém, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Durván gépfüggő a gyerek, anya eltiltotta tőle, de én véletlenül megláttam, amint apám dolgozószobájában játszik a gépen. Ezután bementem a házba (külső bejárata van annak a szobának) ő meg fapofával halkan beosonkodott, majd mikor elém ért elővett egy ilyen kitolhatós kést és így felém tartotta. Annyit bírtam csak kinyögni, hogy 2na nyugi van" erre elvigyorodott és tovább ment. Félek hogy tényleg le fog szúrni egyszer
2012. jan. 12. 16:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
és az apukád vagy más rokonod nem hallgat meg? ha nem változna semmi költözz egy rokonhoz szerintem
2012. jan. 12. 17:50
 22/31 anonim ***** válasza:

Én ott helyben törtem volna el a kezét, az is hétszentség. Engem ne fenyegessen, pláne, ha csak egy taknyos gyerek.

Azért csinálja, mert félsz tőle, ő pedig ezt élvezi, hisz hatalma van feletted.

Állj a sarkadra és lépj fel ellene, mégiscsak egy kölyök. Engem is terrorizáltak suliban, de csak míg látták rajtam, h para van. Amikor megfogtam a srác öklét, és megszorítottam, cseppet meglepődött, és azután nem macerált többet.

2012. jan. 12. 18:45
 23/31 .:Laci:. ***** válasza:

én biztos addig piszkálnám amíg ki nem készül, meg olyan jelszót raknék a gépre amit nem tud feltörni. kiszednék egy ramot, kitörölnék 1-2 file-t a metin mappájából nameg a kábelt lehet megtördelném :) az alaplak karolás sztem hülyeség mert elég drága egy új, ráadásul nem i mind1 milyet veszel belőle...

ha kiszedsz a metin mappájából(mivel ez telepítős) 1-2 file-t akk nem fog neki elindulni és olyan hibát ír ki, amit kb senki se tud, hogy mi az :) ha kiszedsz egy ramot, akk se biztos, hogy elindul, mert a metinnek gépigénye van, ami ha nincs meg nem fog futni a játék :)

nálunk is hasonló a helyzet, csak öcsém facebook függő, állandóan ordibál meg ilyenek, csak hát rossz fába vágta a fejszéjét :)

2012. jan. 12. 18:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát én rögtön szólnék a családvédelmiseknek! Ez így már nem mehet tovább! Mi lesz a következő? Hogy leszúr téged vagy a szüleiteket? Azonnal cselekedj, mert ez már tényleg nem normális állapot!
2012. jan. 12. 20:15
 25/31 anonim ***** válasza:

huh ,elolvastam az elozo kerdesedet is es az arra kapott osszes valaszt!

szerintem elobb-utobb lesz kovetkezmenye annak,h ennyit hianyzik a sulibol! penzbirsag a szuleidnek,vagy ilyesmi,de valami csak lesz!

az iskola nem fogja ezt tetlenul nezni!!

a masik meg,amit irt az elottem szolo,h kicsit tedd tonkre a gepet!vagy tegyel ra olyan jelszot,amit csak te tudsz,mivel anyud eleg ostoba hozza,hogy megnezze mivel is foglalkozik a gyereke!

ha meg rakerdez,akkor mond,h te nem tudod,biztos anyud elfelejtette,de neked nincs hozza kozod!!!

a harmadik a gyamugy! ezt nem lehet csak tetlenul hagyni!

nem normalis viselkedes,amit o muvel!!!!

sok kitartast kivanok neked

2012. jan. 12. 20:50
 26/31 anonim ***** válasza:
A masik ket meteres batyaid nem tudnak segiteni?
2012. jan. 12. 22:34
 27/31 anonim ***** válasza:

Laci ezt neked írom:ha kitöröl metinből egy fájlt akkor a oatcher eltölti azt újra.mert mindne indítás elött patchel.

amúgy kérdező:lehet hogy nagyobb nálad,de ygengébb is vagy nála?mert nemcsak a magasság számít

2012. jan. 15. 16:16
 28/31 .:Laci:. ***** válasza:

# 27/27

köszi a felvilágosítást :) ezt nem tudtam, nem játszottam még vele sosem, csak akartam régen, de megláttam, hogy online telepítős na mondom ez felejtős, nem nekem találták ki :D

2012. jan. 15. 17:23
 29/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát ja, eddig jóval erősebb voltam nála, de most már a csuklóját sem érem át, lefogni sem tudom, nem értem, hogy lett erősebb nálam... (Pedig én aztán nem vagyok puhány :S)

2012. jan. 15. 20:23
 30/31 anonim ***** válasza:
Kérdező!Élsz még?Nem szúrt le?
2012. febr. 11. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!