Mit tennétek ilyen helyzetben? Előre félek.
Ne adj, gondolom, neked is szükséged van arra a pénzre. Vagy mondd meg kerekperec, hogy ne rajtad élősködjenek, vagy mondd azt, hogy már odaadtad anyukádnak, vagy neked van valami nagyobb kiadásod.
Egyébként ki az a "mindenki"? Ki akarja elvenni a pénzed és miért? Te hogy jössz ki így, hogy lehúznak?
ne adj és kész
tied... ha balhéznak bekaphatják
Ajjajj, úgy látom máshol is ez van.
Anyám ugyanezt csinálja.
Ha van valahonnan plusz bevételem, már tartja a markát, és elkéri jóformán az egészet.
Van, amikor elkéri, van, amikor "kölcsönkér", amit SOHA nem ad meg, mert elsumákolja, vagy "elfelejti".
Mondjuk most már nem csinálja, mert elköltöztem, részben ezért, pénz dolog miatt.
Folyton zsarolt, hogy adjak neki pénzt, azt mondta, hogy száraz kenyérre sem telik neki, ami persze egyáltalán nem igaz.
Meg olyanokat csinált, hogy rendszeresen hazudott a számlái összegéről, letagadta a fizetése összegét, sőt a rokonokat is rám uszította, akik felhívtak, hogy "Miért nem adsz anyádnak pénzt, hiszen tudjuk, hogy van tartalékod!"
Nagyon meguntam az egészet, hiszen nekem sokkal nagyobb szükségem volt a pénzre, mint anyámnak.
Így hát nem adtam.
El is hidegültünk egymástól, úgy nézett rám jó ideig, mint a véres rongyra.
Úgyhogy te is számíthatsz erre.
De ne hagyd magad érzelmileg zsarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!