Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy leszúr az öcsém,...

Félek, hogy leszúr az öcsém, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Durván gépfüggő a gyerek, anya eltiltotta tőle, de én véletlenül megláttam, amint apám dolgozószobájában játszik a gépen. Ezután bementem a házba (külső bejárata van annak a szobának) ő meg fapofával halkan beosonkodott, majd mikor elém ért elővett egy ilyen kitolhatós kést és így felém tartotta. Annyit bírtam csak kinyögni, hogy 2na nyugi van" erre elvigyorodott és tovább ment. Félek hogy tényleg le fog szúrni egyszer
2012. jan. 12. 16:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
2%

Van egy rossz hírem: meg fogsz halni. Napjaid meg vannak számlálva.

És ezt köszönd a saját hülyeségednek. Mert nem kommunikálsz a szülőkkel. Megölöd magad is a tesóddal és a tesódat is mert beteg ember lesz belőle.

Isten nyugosztaljon!

2012. jan. 12. 16:46
 12/31 bánomisén ***** válasza:
100%
Emlékszem rád... Szerintem, ha a szüleid nem hajlandóak továbbra sem tenni semmit, akkor itt az ideje, hogy te is elköltözz otthonról. 19 éves vagy, bármikor megteheted.
2012. jan. 12. 16:48
 13/31 A kérdező kommentje:
még egyelőre nem tudok elköltözni. (amúgy közben meg pszichiáterhez is járok már, mert már totálisan ki vagyok készülve)
2012. jan. 12. 16:49
 14/31 anonim ***** válasza:
Tesódat feljelentetted a gyámügynél?
2012. jan. 12. 16:52
 15/31 A kérdező kommentje:
nem jelentettem fel.. Anya egyszer azt mondta, hogy oké, menjünk családilag "terápiára" de az is csak olyan fél mondat volt, szerintem el is felejtette
2012. jan. 12. 16:53
 16/31 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, idézd fel anyukádnak, hogy egyszer mondott egy ilyet. Nézd, a magad érdekében vagy tényleg szeded a sátorfádat otthonról, mielőtt kikészülsz vagy tényleg megkésel a tesód, vagy valami praktikával ráveszed a szüleidet, hogy vigyék el a terápiára a tesód. Vagy az egész családot, szerintem már mindannyiótokra ráfér egy jó kis terápia.
2012. jan. 12. 16:56
 17/31 anonim ***** válasza:

Ok, mert tudod, ha szülők nem veszik észre a hibát akkor sajnos idegeneknek kell közbe avatkozniuk. Erre van a gyámügy. Ha ott szólsz, akkor ráveszik a szülőket törvényes eszközökkel, hogy lépjenek valamit. Aminek haszna is van.

Szóval ha neked tényleg számít valamit az öcséd és a saját életed ,akkor ezt sajnos meg kell lépned.

2012. jan. 12. 16:56
 18/31 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

nem dughatom én sem a fejemet homokba :S

2012. jan. 12. 17:00
 19/31 anonim ***** válasza:
úristen, máskor is csinált már ilyet? szerintem szolnod kéne valakinek..
2012. jan. 12. 17:31
 20/31 A kérdező kommentje:
Most jött anyám haza, és szóltam neki. egyszerűen vett egy levegőt és elengedte a füle mellett..
2012. jan. 12. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!