Ha egy férfinak kislánya születik, ugyanúgy tudja szeretni, mintha fia lenne?
Azért teszem fel a kérdést, mert februárban fogom világra hozni a lányunkat, de a férjem mindig is kisfiúra vágyott. Ő az a rosszfiú típus (nem kigyúrt vagy ilyesmi, csak kicsit heves), aki meg akarta tanítani a gyerekét gitározni, focizni, motorozni, és láttam a fején a csalódottságot, mikor kiderült, hogy nem fia lesz, akit olyannak nevelt volna, amilyen Ő. Azt is mondta, hogy lehet, nem tud mit kezdeni majd egy kislánnyal, mert neki is csak egy öccse van, nincs lányokhoz szokva. Szerintetek van okom aggódni emiatt, vagy esetleg tudtok olyan (akár saját) tapasztalatot mesélni, ami megnyugató lehet számomra?
Köszönöm előre is!
27/N
Nehéz előre megmondani, lehet aggódnod kell, lehet nem.
Majd az idő elteltével eldől, hogy mennyire szokja meg, hogy lány. Reméld a legjobbakat!
Nagymamám utálta a lányát, volt, hogy ok nélkül verte, csúnyán bánt vele, mert neki a fiú gyerek volt a Gyerek, aztán miután lelépett anyám és eltel X év, rájött, hogy mégis fontos neki, újra kapcsolatba léptek és minden jó volt, egészen a halálukig.
Amúgy nem minden férfinak lehet fiú gyereke, bár ezzel sokan nincsenek tisztában és kapom is majd érte az ívet most biztos...
Egy lányt is simán megtaníthat gitározni, focizni, motorozni. Legalább vagány, kemény csajszi lesz, nem pedig egy puhány p.csa.
Biztosra veszem, hogy nagyon fogja szeretni.
feltétel nélkül szeretett engem, már-már rajongásig. szóval, ne aggódj :)
közben véletlenül megnyomtam az entert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!