Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öcsém olyan, mint egy disznó,...

Öcsém olyan, mint egy disznó, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
6 éves lesz öcsém, és DIREKT állandóan tejet iszik, ma is megivott egy literrel, csak azért, hogy bejöjjön a szobámba, és telefinghassa. Jókat röhög rajta, nekem viszont egyáltalán nem vicces!!! Nevetséges, tudom, most is röhögök, de már úgy kivágnám, hogy nem igaz! Nincs zár az ajtómon, hétfőn megyek venni, de ha kimozdulok, rögtön elém áll, bepucsít és fingorászik. xD 19/L
2012. jan. 6. 19:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
91%
Ne foglalkozz az idiótákkal! Légy neki támasz, érezze ezt ő is, és ha lassan is, de rendbe fog jönni!
2012. jan. 6. 21:20
 32/41 anonim ***** válasza:
42%
Ha szerinted minden okés az öcséd viselkedésével, akkor minek írsz ki kérdést? Élvezd a fingszagú szobádat, és tapsolj nagyokat, amikor a tesód ezt csinàlja veled, idézlek: DIREKT állandóan tejet iszik csak azért, hogy bejöjjön a szobámba, és telefinghassa.
2012. jan. 6. 21:26
 33/41 anonim ***** válasza:
2%

Tök jó fej gyerek lehet!!!!

De Te vedd meg a zárat, s zárd be magad egy jó időre. Köszi.

2012. jan. 6. 21:31
 34/41 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm öccse 12 és ugyan ilyeneket csinál... szóval van ennél rosszabb is imádkozz, hogy később ne legyen ilyen :D
2012. jan. 6. 23:11
 35/41 anonim ***** válasza:

Nálunk a húgom csinálja ezt ha otthon vagyok. 12 éves. Eszik mandarint vagy narancsot aztán jön a szobámba ,,robbantgatni".

19/L

2012. jan. 7. 00:22
 36/41 anonim ***** válasza:
36-os ne búsulj, nekem van 60 felett járó ismerősöm, ő is híres a gáztámadásairól.
2012. jan. 7. 00:31
 37/41 anonim ***** válasza:
52%

Szigorúan fogd le ilyenkor és beszélgess el vele. Mondd el, hogy tudod, hogy neki rossz a felnőttek cívódása, de egy nagyfiú nem viselkedik ilyen eszetlenül. És kerülj közelebb hozzá. Közös játék, séta, beszélgetés. Ha érzi, hogy figyelsz rá és együtt felállítotok szabályokat akkor betartja majd. Türelem és következetesség.

(A szülők hibája javarészt...nekik kéne vele foglalkozni és rendre nevelni, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, hidd el hamar megnő a tesód és majd jót nevettek ezen az időszakon.)

23N

2012. jan. 7. 10:38
 38/41 anonim ***** válasza:
93%

Elgondolkodtató, hogy miután elsőként írtam olyan választ, melyre az után a kedves kérdező kommentjei alapján kiderült, az első érdembeli válasz az enyém, mégis leszavazták 50% alá... erre pár hozzászólással lejjebb valaki leutánozta beírásomat, némileg más formában és mindjárt magas szavazatot kapott... :S

Elgondolkodtam, hogy érdemes-e segítséget nyújtanom egy érdemtelen módon funkcionáló fórumon.... ez már a sokadik hasonló eset, ezért jegyzem meg.

Ez a fórum az erőszakpártiak egymás-s*ggnyalása, és kissé unom már. Igaz, sokaknak tudtam sikeresen segíteni már válaszaimmal, de legalább dupla annyi primitivséget tapasztalok a válaszolók körében. Jelen kérdésre írók kb. 80%-a bizonyította, hogy annyira se érett, mint egy 6 éves gyermek, sőt, határozottan visszafejlődött azóta.

Sorry az off-ért. A kedves kérdező lánynak és tesójának továbbra is kívánom, hogy harmonikus megoldása szülessen és jól érezhessék magukat, mert a kisfiúnak se kellemes a szitu (ami hatására cselekszik), és a kedves kérdezőnek sem, egyelőre.

2012. jan. 7. 16:53
 39/41 A kérdező kommentje:
Utolsó: Teljesen igazad van! És még egyszer köszönöm a válaszaidat, én felpontoztam őket, mindenképpen ezek voltak a legértelmesebbek... Nagyon sok bugyuta ember van, akiken sajnos nem lehet segíteni, még ha a szándék és az erőfeszítés is benne van... Ne törjék le a kedved az ilyen értelmetlen és alulszocializált emberek... szerintem fektess azokra öbb "figyelmet", akik hálásak egy-egy adott válaszért. ;)
2012. jan. 8. 11:03
 40/41 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező, köszi a reakciód.

(Sorry, nem kedvelem az ékezetes betuket.)

Bár, tényleg fárasztó és olykor értelmetlennek tűnik itt segitenem, ilyen korulmények kozepette.

Úgyhogy ezentul sokkal ritkábban fogok segiteni a fórumon válaszaimmal, akár szakmaiakkal.

"Köszönjük" a fórum pontozó rendszerének, meg annak az "okosnak", aki kitalálta... na meg hogy azt is: a birka-elvet, a falkaszellemet támogatandó sokan már csak azért is a többségi elv szerint motiváltak pontozni, mert azért plusz pont jár... az ellentétesért meg minusz... és ehhez jön hozzá az értelmes válaszok gyakori lepontozása. És a birkák egymás felszavazása.

És nem is a % ami annyira aggaszt, hanem hogy emiatt kevésbé veszi hitelt érdemlőnek a válaszát számos kérdező, amint meglátja sok értelmes hozzászóló relative alacsony %-át... Többször is hangot adtak már ennek, de ettől függetlenul is jellemző olykor.

Azt se tudni első ránézésre, melyik % reális, és kié nem reális.

Köszönöm, kedves kérdező, hogy értelmes, objektivitásra törekvő vagy, mint én. Ritka kivétel.

2012. jan. 18. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!