Öcsém olyan, mint egy disznó, mit csináljak vele?
Tök jó fej gyerek lehet!!!!
De Te vedd meg a zárat, s zárd be magad egy jó időre. Köszi.
Nálunk a húgom csinálja ezt ha otthon vagyok. 12 éves. Eszik mandarint vagy narancsot aztán jön a szobámba ,,robbantgatni".
19/L
Szigorúan fogd le ilyenkor és beszélgess el vele. Mondd el, hogy tudod, hogy neki rossz a felnőttek cívódása, de egy nagyfiú nem viselkedik ilyen eszetlenül. És kerülj közelebb hozzá. Közös játék, séta, beszélgetés. Ha érzi, hogy figyelsz rá és együtt felállítotok szabályokat akkor betartja majd. Türelem és következetesség.
(A szülők hibája javarészt...nekik kéne vele foglalkozni és rendre nevelni, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, hidd el hamar megnő a tesód és majd jót nevettek ezen az időszakon.)
23N
Elgondolkodtató, hogy miután elsőként írtam olyan választ, melyre az után a kedves kérdező kommentjei alapján kiderült, az első érdembeli válasz az enyém, mégis leszavazták 50% alá... erre pár hozzászólással lejjebb valaki leutánozta beírásomat, némileg más formában és mindjárt magas szavazatot kapott... :S
Elgondolkodtam, hogy érdemes-e segítséget nyújtanom egy érdemtelen módon funkcionáló fórumon.... ez már a sokadik hasonló eset, ezért jegyzem meg.
Ez a fórum az erőszakpártiak egymás-s*ggnyalása, és kissé unom már. Igaz, sokaknak tudtam sikeresen segíteni már válaszaimmal, de legalább dupla annyi primitivséget tapasztalok a válaszolók körében. Jelen kérdésre írók kb. 80%-a bizonyította, hogy annyira se érett, mint egy 6 éves gyermek, sőt, határozottan visszafejlődött azóta.
Sorry az off-ért. A kedves kérdező lánynak és tesójának továbbra is kívánom, hogy harmonikus megoldása szülessen és jól érezhessék magukat, mert a kisfiúnak se kellemes a szitu (ami hatására cselekszik), és a kedves kérdezőnek sem, egyelőre.
Kedves kérdező, köszi a reakciód.
(Sorry, nem kedvelem az ékezetes betuket.)
Bár, tényleg fárasztó és olykor értelmetlennek tűnik itt segitenem, ilyen korulmények kozepette.
Úgyhogy ezentul sokkal ritkábban fogok segiteni a fórumon válaszaimmal, akár szakmaiakkal.
"Köszönjük" a fórum pontozó rendszerének, meg annak az "okosnak", aki kitalálta... na meg hogy azt is: a birka-elvet, a falkaszellemet támogatandó sokan már csak azért is a többségi elv szerint motiváltak pontozni, mert azért plusz pont jár... az ellentétesért meg minusz... és ehhez jön hozzá az értelmes válaszok gyakori lepontozása. És a birkák egymás felszavazása.
És nem is a % ami annyira aggaszt, hanem hogy emiatt kevésbé veszi hitelt érdemlőnek a válaszát számos kérdező, amint meglátja sok értelmes hozzászóló relative alacsony %-át... Többször is hangot adtak már ennek, de ettől függetlenul is jellemző olykor.
Azt se tudni első ránézésre, melyik % reális, és kié nem reális.
Köszönöm, kedves kérdező, hogy értelmes, objektivitásra törekvő vagy, mint én. Ritka kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!