Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öcsém olyan, mint egy disznó,...

Öcsém olyan, mint egy disznó, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
6 éves lesz öcsém, és DIREKT állandóan tejet iszik, ma is megivott egy literrel, csak azért, hogy bejöjjön a szobámba, és telefinghassa. Jókat röhög rajta, nekem viszont egyáltalán nem vicces!!! Nevetséges, tudom, most is röhögök, de már úgy kivágnám, hogy nem igaz! Nincs zár az ajtómon, hétfőn megyek venni, de ha kimozdulok, rögtön elém áll, bepucsít és fingorászik. xD 19/L
2012. jan. 6. 19:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%

1, próbálj beszélni vele

2, mond szülőknek hogy neveljék

3, zár

2012. jan. 6. 19:57
 2/41 Recyusz válasza:
69%
vágd pofán xD
2012. jan. 6. 19:57
 3/41 zkriszti3 ***** válasza:
78%
Kérd meg a szüleidet járassák judora , vagy más küzdősportra, fegyelmet tanul.
2012. jan. 6. 19:58
 4/41 anonim ***** válasza:
71%

6 éves gyereknek már viselkedni kéne

ha bepucsít rúgd seggbe gyengéden

5/41 A kérdező kommentje:
Anyum sosincs itthon, nevelőapum meg utál engem, ezért nyilván röhög rajta, néha még biztatja is. Sok esze van neki is... De hálistennek februárra elköltözik.
 6/41 anonim ***** válasza:
79%
Jó, tesóm ugyanezt csinálja, csak ő 21 éves
2012. jan. 6. 20:00
 7/41 anonim ***** válasza:
81%
Nekem unokaöcsém csinálta egy időben, elfelejtették megnevelni. Egyszer nagyon rossz pillanatban ugrott oda, és lekevertem neki egyet. Azóta tudja, hogy mi a rend.
2012. jan. 6. 20:03
 8/41 anonim ***** válasza:
70%
tegyél a tejbe valamit, sót... jó sok sót, paprikát, esetleg tegyél el egy-két hétig 1 doboz tejet valami meleg helyre, aztán ha elfogyott a rendes tej add oda neki azt.
2012. jan. 6. 20:03
 9/41 anonim ***** válasza:
62%

videózd le a mobiloddal és mutasd meg az új osztálytársainak :D

felteszem most ment elsőbe

vagy ha a nevelőfaterra nem lehet számítani, hát kérd meg az oszt.főnökét, v óvónénijét h beszélgessen el vele

2012. jan. 6. 20:05
 10/41 anonim ***** válasza:
93%
Egy trükk, kutyáknál beválik és talán nála is: egyáltalán nem foglalkozz vele. Semmiféle reakciód ne legyen. Hamar rá fog jönni, nincs haszna a produkciójának. Vagy vond be a saját életedbe. Egy kis figyelmet szeretne magának, amit – érzése szerint – nem kap meg. Ezért rosszalkodik.
2012. jan. 6. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!