Hogy mondjam el ezt az otthoniaknak?
Nagyon konzervatívok otthon (anyukám, nagymamám, nagynéném - apám nincs). Én pedig interneten megismerkedtem valakivel, akivel azóta össze is jöttünk úgymond. Több, mint fél éve tart a kapcsolatunk, ő egyedül él, mindig én mentem hozzá eddig és össze akarunk költözni. Pár holmim már ott is van nála. Ha megyek, általában hétvégére megyek, itthon meg azt mondom, hogy a barátnőméknél megyek, de már nem sokáig tudom, mivel oda akarok költözni. Az is a baj, hogy messze lakik (250 km...), tehát nem a szomszédban. :(
Hogy adjam elő, hogy el akarok költözni, és ráadásul ilyen messzire? Még azon is kiborulnának, hogy interneten ismerkedtem. :(((
24 éves vagyok már, a barátom pedig 33.
munakneélküli vagy? vagy hogy van ez csak úgy elköltözöl 250 kmre? vagy "tanulsz"?
én fél év után egy netes ismerettség miatt(gondolom jó ha 10-15x találkoztatok, az semmi) nem költöznék még sehova.
bár ha semmi dolgod ahol épp laksz (értsd tanulás, munka) akkor költözz nyugodtan, veszteni valód végülis nincs. maximum visszaköltözöl fél év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!