Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el apámnak?

Hogy mondjam el apámnak?

Figyelt kérdés

azt már tudja hogy 4 tantárgyból 2-es leszek de nem tudja hogy bukok is. azt tudni kell hogyha ő mérges lesz akkor nagyon elkattan és tör-zúz. hogy mondjam el neki? azt már tudom hogy mikor és hogy hol .

u.i: nem szeretném az olyan kommenteket hogy mért nem tanultam. nagyon nehéz fél éven mentem végig...

2012. jan. 5. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem apád eleve tojik rád, mert ha eddig nem tűnt fül neki, hogy egy pitiáner középiskolát vagy általánost nem végzel megfelelően (mondjuk amikor aláírja az ellenőrződet), akkor le se fog tojni.

Orra alá tolod a bizonyítványt és kész. Ezen nincs mit szépíteni.

Nem kifogás, hogy nehéz féléved volt. Az élet sokkal nehezebb lesz. Egyetlen nyamavdt dolgod lett volna, az, hogy tanulj.

Megérdemled, azt, amit kapni fogsz, mindazonáltal, hogy ő is hibázott, mert a pocsék teljesítményedet hónapokkal korábban észre kellett volna vegye.

2012. jan. 5. 13:02
 2/11 A kérdező kommentje:
nem tojik. az ellenőrzőmbe nem volt semmi se írva. tudom hogy nehéz az élet de én már így 14 évesen több dolgot éltem át mint a legtöbb felnőtt...
2012. jan. 5. 13:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy mód van rá. Odateszed az orra elé az ellenőrződ és bevállalod a következményeket.

Ahhoz, hogy legközelebb ez ne történjen meg, azért össze kellene szedned magad és tanulni. Nem apádért, hanem saját magadért.

2012. jan. 5. 13:07
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Le fog cseszni, de igaza lesz. Majd következő félévben belehúzol. Mindig viseld a következményeket, ezt tanuld meg, ha már olyan felnőtt vagy 14 évesen.
2012. jan. 5. 13:11
 5/11 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy felnőtt vagyok. válalni fogom a következményeit természetesen.
2012. jan. 5. 13:20
 6/11 Antimod ***** válasza:
60%

Valami publikusabb helyet ajánlok, ahol nem kezd törni-zúzni. Mérges lesz biztos, de mire hazaértek, lehiggad, és vélhetően más büntit talál ki.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 5. 13:22
 7/11 A kérdező kommentje:
az utcán elkezdene ordítozni. bünti az 5 hónap szobafogság gép és tv nélkül. de abból úgyis 1 hónap lesz gép nélkül de tv-vel.
2012. jan. 5. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát az egyáltalán nem nagy bünti.
2012. jan. 5. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy legalább rá leszel kényszerítve a tanulásra! Valamit valamiért...
2012. jan. 5. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha olyan sok szőrnyű dolgon mentél keresztül, akkor feltételezem tud róla, mivel ugye ezek súlyosabbak mint amin a legtöbb felnőtt keresztül ment már.

Ha nem tud róla (mert csak ilyen tini hiszti), akkor viszont lehet úgy kéne tálalnod, hogy ez meg ez az oka, hogy nem tudtál odakoncentrálni, de a következő félévben ígéred hogy kijavítod.

27/n

2012. jan. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!