Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg apámnak hogy cigány a barátnőm?
Hali, odamész hozzá, és megmondod neki!
Hogy apa szeretnék veled beszélni négyszemközt. Megismerkedtem egy lánnyal, és nagyon jól kijövünk egymással... kicsit fényesíted aztán utána elmondod hogy cigány.
Ja és akkor kapd el őt mikor jókedvében van!:)
pfhuuu haver ezt becumiztad xD
az a lány elszívja a véred, ez van a szomszédommal is, csak fordítva, a lány magyar a fiu cigány mindig megjön a segély lenyúlja a cigány majd elmegy és a nagy kancigányok megfenyegették a lányt, ha köp, neki annyi xD
szal még 1szer mondom szaladj amíg lehet xD
Ha a barátnőd RENDES családból származik, ahol nem verik az asztalt a segélyért, hanem dolgoznak, akkor - ha édesapád értelmes, intelligens ember - meg fogja érteni.
Az első szerelem nem mindig örök:) Sajnos tapasztalat.
Ha esetleg a "szokásos" cigány család, hát akkor nem tudom. Én sem tapsolnék, ha a fiam egy segélyért ácsingozó család sarját szeretné párjának.
De ha mégsem így van, akkor ne törődj a rossz nyelvekkel, és sok boldogságot. Azt azonban ne feledd el, hogy ha hagyománytisztelők, akkor nagyon komolyan veszik a szüzességet és az ilyen dolgokat.
kérdező kérlek válaszolj a kérdésemre kérlek.
melyik megyében laksz?
hány éves a csaj?
és melyik suliba jársz?
előre is thnx. jöhet privibe is.
ui: nekem is az első barátnőféleségem cigány volt, de ház izééé na nem tartott sokáig most 17 éves és van 2 gyereke...isten áldja.
a fater biztos kilesz, de bele fog törődni..ha nem akkor meg az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!