Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg apámnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg apámnak hogy cigány a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ő nekem az első, tudtam hogy cigány hagyományok szerint élnek. De félek hogy apám cikizni fog. 17 vagyok
2011. nov. 4. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem b@szd meg a csajt, de aztán menekülj meert ha utolér a pereputty akkor kinyirnak! Apádnak meg mond azt h találtál egy ingyenk.urvát.
2011. nov. 4. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
ezt a kérdést passzolom. De jegyezd meg, hogy ha rendes "igazi" cigány familia sarját nézted ki, akkor valószínű, hogy az apósjelölted addig semmibe vesz téged amíg meg nem kéred a csaj kezét. :D Szóval döntsd el, hogy mit szeretnél :D
2011. nov. 5. 01:40
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Apád helyében én nem cikiznélek, hanem kitaposnám a beled. Épp ma voltam szájsebészeten és mellém ült egy ilyen retek. Egyből rosszul lettem és elhúztam onnan a francba a helyiség másik végébe, az sem számított, hogy állnom kellett egy órát. Ha nem írhatjuk őket (még!) akkor legalább ne szaporítsuk már őket.

"cigány hagyományok szerint élnek"

Vagyis felfalják a kóbor állatokat, azt tartják menőnek, aki középiskola helyett börtönben volt, élősködnek az állam nyakán, arcoskodnak, békés járókelőket támadnak meg többszörös túlerőben, jobb esetben félholtra vernek öregembereket pár ezerért, rosszabb esetben meg is ölik őket. Akinek meg ez nem tetszik, jön a hiszti, hogy rasszizmus. Nagyon fasza. Süllyedj el, a fajtád szégyene vagy.

2011. nov. 5. 02:26
 14/19 A kérdező kommentje:
14, én 17, apja azt akarja valahogy keressek pénzt hogy eltartsam a lányát, apám ezért lenne biztosan kiakadva (meg sztem egyébként is...), nem kellene otthagynom a gimit, de érte megtenném.
2011. nov. 5. 07:17
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha ilyesmin gondolkodsz,hogy otthagyni érte a gimit,akkor már neked véged van!Kezdesz elcigányosodni,olyan leszel mint ők. Menekülj amíg nem késő és soha ne kezdj ilyen mocsokkal.
2011. nov. 5. 07:54
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Az apjának nem lehetnének ilyen elvárásai egy 17 éves kvázi "gyerekkel" szemben. Egyáltalán hogy gondolja hogy te tartsd el? Hozzájuk van bejelentve, hogy ők kapják az érte járó segélyt, de te tartod el? Értem hogy sz*r, de szerintem bele ne menj ebbe a kapcsolatba, mert a családja 100% hogy ki akar használni, de lehet hogy a lány is, és csak felhasználják, mert látják hogy te szereted.

Kérlek fogadd meg a tanácsom, bármennyire fájna ez a szakítás jelenleg, hosszútávon sokkal jobban megütnéd a bokád miatta. Ne tedd tönkre az életed.

2011. nov. 6. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Fasza! Retkeséknek derogál a munka, így te tartsd el a kis ribancot. Mégis mire fel? Igaza van a korábbinak, hozzájuk van bejelentve, ők a gondviselői, ők kapják rá a hatalmas pénzeket. Vagy úgy tervezik, hogy továbbra is verik az asztalt a "segílyért" te pedig mondjuk elmész segédmunkásnak és még azt is leperkálod nekik? Ennyi idősen még nyilván nem a házasság az elsődleges cél. Szerintem nézesd meg magad orvossal mert tuti oxigénhiányos állapotban születtél, mert egy ember nem lehet ennyire hülye.
2011. nov. 7. 04:13
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát bocs, de nem vagy épelméjű.

Az apuka azt akarja, hogy tartsd el a lányát és emiatt neked ott kell hagynod a sulit, és MEGTENNÉD?

Na, most mondom azt, hogy lépj le, de gyorsan. Majd találsz olyan lányt, akinek az apja nem akarja veled eltartatni a tizenpáréves lányát.

Ezt komolyan mondom. Nehogy ott hagyd az iskolát. Senki miatt! Szerinted hol kapnál melót amúgy? Hidd el, több iskolám van, mint neked, mégsem tudok elhelyezkedni...a 17 éveddel meg a 8 osztályoddal te sem tudsz.

2011. nov. 7. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Higyi! Kutyát nem szeretnél elvenni?? Már az is természetes lesz ha a nagyid egy fenyőfa volt, akkora a keveredés.
2020. ápr. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!