Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai kamaszokró...

Mit gondoltok a mai kamaszokról? Régen is ilyenek voltak a kamaszok?

Figyelt kérdés
Akinek van kedve, meséljen errõl a korszakáról! :) 15/L
2012. jan. 4. 23:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Emlékszik még valaki a tejporra? Kis fehér zacsiban árulták finom édes por volt, meg az aromix italpor.

Akkoriban a mogyorókrémet olyan picike műanyag dobozokban árulták 6 forintért, mint ma az egy adagos lekvárokat.

A nyolcvanas években voltak divatban a rettenetes uv színű ruhák. Áááááááááááá

Meg a diplomata táskák. De utálták a tanárok! Mindig eldőltek és akkorát puffantak az ember szívgörcsöt kapott.

És még mi tudtuk mi a jó zene és az énekesek nem verték át a koncerteken a népet playback-al.

Hozzánk nem nyálgépek jöttek /mert nem voltak/ hanem a Queen:)

Néha az egész iskola kivonult a természetbe és akadályversenyt rendeztek. Egész napos kirándulás.

Ma még vannak ilyenek?

2012. jan. 6. 00:13
 42/45 anonim ***** válasza:

Na igen a tejpor..

Meg a paprikás kifli,karamellás tejjel..

Negro rágógumit a fiúk mindig úgy odaragasztották a fogukra,hogy a tanár sokszor azt hitte a fél osztály fogatlan..A diplomatatáskát nálunk is utálták a suliban..Volt olyan tanár akinél szándékosan felborítottunk vagy 20 diplomatatáskát,hadd szóljon..:D

Emlékszel arra a borzalmas zenére ami nagy sláger lett..A kacsatáncosat?? Ma sem értem miért tombolt..

A moncsicsi is nagy divat lett...(még nekem is volt..)

2012. jan. 6. 00:19
 43/45 anonim ***** válasza:

ma 00:19 vagyok

Én ott voltam A Queen koncerten,és isteni jó volt együtt énekelni Freddie Mercuryval magyarul.)elénekelte a tavaszi szél népdalt magyarul)

2012. jan. 6. 00:22
 44/45 anonim ***** válasza:

Azám a moncsicsiért én is odavoltam nekem is volt:)

Nekem a kacsatánc akkor még tetszett mert még elég fiatal voltam, de ma már rohanok ki a szobából ha valahol véletlen felcsendül.

A Barbie babák is akkor jöttek be és nekem nem volt mert anyunak alig volt több a fizuja, mint amennyibe került.

Meg a rotring ceruza is egy vagyon volt.

Az első még 60 forintba került, miközben a heti kajapénzem 50!!forint volt és még félre is tettem pár forintot. És még meg kellett bele venni a hegyet az is benne volt pár forintba.

Akkoriban nagyon sikeres volt az Iron Maiden akiket most is bírok.

Ők hozták be azt a rettenetes csíkos, szűk gatyát minden második fiú abban szaladgált.

És minden csaj Kabir Bedibe volt beleesve haha.

A nyolcvanas években még nem árasztották el a tv-t a dél-amerikai szappanoperák. Egyet hoztak be az Isaurát azt is főműsoridőben egy héten egyszer.

A sok szerencsétlen meg komolyan vette és pénzt gyűjtöttek a felszabadítására.

Boldog évek.

Nekem azóta is a Surda a favorit. Ilyet ma már nem látni de ha a mai fiatalok végignéznék el sem hinnék hogy tényleg így mentek a dolgok. Valóságos történelem óra némi iróniával.

2012. jan. 6. 01:31
 45/45 anonim ***** válasza:

tegnap 20.39-es hozzászólónak: biztosan másként éltünk itt, mint tőlünk nyugatra, vagy keletre.

Én akkor boldog voltam, a politikából semmit nem érzékeltem, illetve annyit, hogy anyám próbálta a Szabad Európa Rádiót hallgatni. Hogy kommunista mocsok lett volna itt? Gyerek voltam, előttem sose politizáltak, boldog tudatlanságban éltem. Az, hogy levetették velünk a kitűzőt, azt szimplán csak hülyeségnek éreztük akkor, és most, ennyi év után is úgy gondolom. Tudod, vakbuzgó emberek mindig voltak, és lesznek is.

Ez nem egy politikai topik, volna véleményem, de itt nem mondom el.

2012. jan. 6. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!