Mit gondoltok az orvosfeleségekről?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 17:32
2/52 A kérdező kommentje:
Hogy mi a véleményetek az orvosfeleségekről? Pl ha be,utatkozik ott a neve előtt a dr. Hogy szoktak velete
2011. dec. 29. 17:36
3/52 A kérdező kommentje:
Hogy mi a véleményetek az orvosfeleségekről? Pl ha be,utatkozik ott a neve előtt a dr. Hogy szoktak veleteK viselkedni mi a benyomásotok róluk?
2011. dec. 29. 17:36
4/52 anonim válasza:
Érdekes kérdés.. Sok mindentől függ, milyen benyomást kell bennem egy ilyen bemutatkozás, de bizonyos szituációknak elég ellenszenves dolognak tartom, hogy ha nagyon kérkedik a férje doktori címével. De nagyon helyzetfüggő!
5/52 anonim válasza:
Hát, nekem van orvosfeleség rokonom, és elég sok orvos/orvosfeleség barátnőm is. Mindegyikük ember, semmi különösebb véleményem nincs róluk. Kedves, barátságos emberek, épp ezért barátkozom velük én is.
6/52 A kérdező kommentje:
Nem irigykedtek a cimük miatt hogy ők mégis valakik?
2011. dec. 29. 17:50
7/52 anonim válasza:
Miért irigykednék?
Egyrészt én is dr. leszek, másrészt már nem azért, de azt írtad nekik csak a férjük dr. az nem az ő érdemük.
Nekem egyébként sem kenyerem az irigykedés, nem ez az ember mércéje.
8/52 anonim válasza:
En orvos vagyok, de no, a ferjem nem orvos. A kollegaim felesegeit sokszor tulsagosan nagykepunek gondolom, persze ez nem jelenti azt, hogy minden orvosfeleseg ilyen. De az eleg baj, hogy jo paran tenyleg azt hiszik,hogy ok emiatt valakik.
9/52 anonim válasza:
Felnőtt ember vagyok, nem irigykedek, pláne nem erre!
Tudod, ahhoz, hogy valaki feleségül menjen egy orvoshoz, igazán nem kell semmilyen különleges képesség.
10/52 anonim válasza:
Ne haragudj de mégis miért lennének valakik? Az, hogy a férjük letett valamit az asztalra nem az ő érdemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!