Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az orvosfelesége...

Mit gondoltok az orvosfeleségekről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 17:32
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
55%

"Mindenki azt próbálja sugallni,hogy az orvos nem isten,ugyanolyan ember, mint bárki más"

Ja, hogy az orvosok istenek??? Nem tudtam, bocsi...

2011. dec. 29. 22:40
 42/52 anonim ***** válasza:
15%
Értelmezési problémáid vannak,utolsó.Talán olvass tovább,vagy olvasd el az előzményeket.
2011. dec. 29. 22:41
 43/52 anonim ***** válasza:
83%

Nincsenek értelmezési problémáim. Te fogalmazol több értelműen...

"Mindenki azt próbálja sugallni,hogy az orvos nem isten,ugyanolyan ember, mint bárki más,sajnos, "

Miért, nem így van? Ugyanolyan ember, mint én vagy te. Mitől lenne felsőbbrendű? Nincs bajom az orvosokkal, de nem szeretem mikor istenítik őket.

2011. dec. 29. 22:49
 44/52 anonim ***** válasza:
Minden orvosfeleség más és más, nem lehet általánosítani. Ha dicsekszik a nem saját doktori címével, hogy érezni, hogy direkt úgy nyomja meg a szót, az viszont nagyon taszító, nem szeretem a más tollával ékeskedő embereket. Irigy meg nem vagyok rájuk, mert nem tartok mkit "valakinek", akinek dr. van a nevében (mert manapság már annyi szakon lehet doktori címet szerezni), és főleg nem akkor, ha nem a saját jogán, és ennyi :).
2011. dec. 29. 22:49
 45/52 anonim ***** válasza:
57%
LoL és én lettem lepontozva mert nem tartok istennek egy orvost se:P
2011. dec. 29. 22:56
 46/52 anonim ***** válasza:
37%

Azt már ne is említsük, hogy a "szimpla" orvosnak, aki "csak" (cseppet sem lebecsülésképpen írom!) az orvosi egyetemet végezte el, doktori *címe* van, ami egy társadalmi rangot jelez. Ugyanez illeti meg a jogi egyetemet végzőket is. Ezzel szemben a doktori mint tudományos *fokozat* azoknak jár, akik (mai szóval élve) PhD-t végeznek az egyetem után.

Utóbbi az orvosok kisebb része, de sok más tudományterületen is el lehet végezni. Akik nagyon szeretik az ilyen "nakiakirály???"-játékot, azok esetleg versenghetnek, hogy ki a nagyobb, a "doktor" orvos, a PhD-s egyéb tudományból, vagy a PhD-s orvos, és hogy mennyire magasról nézhetnek le másokat. De szerintem nem éri meg.

2011. dec. 29. 23:09
 47/52 anonim ***** válasza:
48%
Társadalmi rang? A mai világban? Hát... én nem végeztem egyetemet, de nem ájulok el, ha orvossal találkozom.
2011. dec. 29. 23:57
 48/52 anonim ***** válasza:
47: Persze, az egy dolog, hogy te nem ájulsz el, meg sokan manapság nem, többek között magam sem igazán, de amikor ezt bevezették, akkor még komoly rangot jelentett orvosnak lenni.
2011. dec. 30. 00:05
 49/52 anonim ***** válasza:
Egyébként a jogászok mellett az állatorvosok és a gyógyszerészek is ugyanolyan "rangú" doktorok lesznek az egyetemi diploma megszerzésével, mint az orvosok.
2011. dec. 30. 00:09
 50/52 anonim ***** válasza:

Ha eldurvul a kapcsolatuk, akár nyom nélkül is elteheti láb alól a feleségét a doki.

Ha nem otthon van a rendelője, akkor nem biztos, hogy tudnak sok időt együtt tölteni.

Amúgy semmi extra.

2011. dec. 30. 00:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!