Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az orvosfelesége...

Mit gondoltok az orvosfeleségekről?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 17:32
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
74%
A külön kaszt övön aluli.Rossz tapasztalataid vannak vagy csak szimplán irigy vagy.Lehet,hogy nincs miről beszélgetnie egy orvos házaspárnak a kevés szabad idejében egy vállalkozóval vagy a gyerek osztálytársainak szüleivel,mert a munkájuk az emberi problémákról szól,és munkán kívül nem kívánnak új problémákat a nyakukba venni?Egy másik orvos házaspár,akik ugyanebben a cipőben járnak,ismeri ezt a helyzetet így ők könnyebben is szót érthetnek egymással,nem jutott még eszedbe?
2011. dec. 29. 18:14
 22/52 anonim ***** válasza:
90%
Lehet csak simán kellett volna szerepelni az anyja nevének, csak nem értettem miért kell kötekedni, ahogy azt se értem, hogy miért kell általánosítani, biztos van ilyen orvosfeleség és olyan.Én ismerek kettőt, inkább intelligensek, még soha nem láttam, hogy ezzel kérkednének, bár mindkettő közgazdász.
2011. dec. 29. 18:16
 23/52 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ne próbáljátok meggyőzni a kérdezőt,elég megrögzöttnek tűnik...azért mert a férj orvos,mért kéne a feleségnek valakinek lennie?nem ő tanult és dolgozott meg érte.amúgy meg mindenki válogat ,hogy ki legyen a párja,ez természetes...nekem csak az ilyen mentalitású orvos feleségekkel van bajom,mint amilyen te is lehetsz,vagy ahogy gondolkodsz..a környezetünkben normálisak,mert felénk az orvos férj olyan feleséget választ aki maga is orvos..igy nem is meglepő a dr.xyné dr yx
2011. dec. 29. 18:17
 24/52 anonim ***** válasza:
97%

A férjem orvos, én meg maradtam a saját nevemen, mert nagyon ritka vezetéknevem van (összesen 15-20 embert hívnak így), neki pedig aránylag tömegneve van. A doktor titulus pedig az ő érdeme, engem kifejezetten zavarna a nevemben úgy, hogy nem én tanultam érte. Mivel gazdasági területen végeztem, így nekem nincs doktor titulusom, de nem is tartom fontosnak.

A férjem is csak orvosi környezetben használja a doktor címet, illetve hivatalos helyeken. Bemutatkozásnál nem szokta mondani a dr. előtagot.

2011. dec. 29. 18:25
 25/52 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ha jól értem, a te férjed orvos?
2011. dec. 29. 18:25
 26/52 anonim ***** válasza:
90%
Semmit. Tök ugyanolyan ember mint az összes többi.
2011. dec. 29. 18:31
 27/52 A kérdező kommentje:
Sok barátnőm orvosférjet arra hajtanak az egyiknek most volt az esküvője és most ő mondta ezt hogy ali dr xy az több mint a többi ember mert címe van mint régen a grófoknak és ez ihlette a kérdést
2011. dec. 29. 18:34
 28/52 anonim ***** válasza:
74%
Orvosfeleség vagyok. A férjem 4 munkahelyen dolgozik, hogy el tudjon tartani engem és a kisfiamat, akivel gyesen vagyok. Mit is kéne irigyelni tőlem...?
2011. dec. 29. 18:36
 29/52 A kérdező kommentje:
Neked mi a munkad?nem félsz hogy csal az ápolokkal?
2011. dec. 29. 18:42
 30/52 anonim ***** válasza:
79%

én nő vagyok és ha minden igaz orvos leszek. ha orvoshoz mennék sem vágnék fel vele, mert a saját doktori cím az én érdemem, de a férjemé nem. nem nézek fel rájuk.

nekem az egész baráti köröm mérnökökből áll, nem várom el, hogy csak azért felnézzenek rám, mert az orvosin tanulok.

az orvosfeleség sem egy feljebbvaló valaki, olyan ember, mint bárki más. még az orvos is csak ember.

2011. dec. 29. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!