Mit gondoltok az orvosfeleségekről?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 17:32
11/52 anonim válasza:
Nem azért lesz valaki "valaki", mert a férje orvos és Ő a férje hivatalos nevét viseli a titulussal együtt. Biztos van olyen hogy valaki kérkedik a férje végzettségével, de ez teljesen felesleges! Nekem volt orvos barátom, de meg sem fordult a fejemben, hogy majd valamikor dr. X.Y.-né legyek!
12/52 A kérdező kommentje:
Azért egy orvos nem vesz el akármilyen nőt.ők válogathatnak.
Ez az egyetlen cim maradt adr gróf stb eltörölték.én ugy látom a lányok körében hogy siknek tarják ha orvos a férjük.
2011. dec. 29. 18:04
13/52 anonim 

válasza:

Ebben az a vicces, hogy az anyukám jogász és egyszer kioktatott egy recepciós, hogy miért kell az én irataimon dr-ként szerepelnie, miért nem csak xy.Ő tanult érte és így is megszólták, akkor aki csak felveszi, annak mit mondanak.
14/52 A kérdező kommentje:
Igy kellett volna feltennem miert van az hogy az orvosok es orvosfelesegek azt hiszik ök külön kaszt mintha kiraly es kiralynő lennének?
2011. dec. 29. 18:06
15/52 anonim 

válasza:

Hát, az én orvos barátaim egyáltalán nem érzik magukat kiskirálynak. Mindegyikük tisztességes, rendes ember.
16/52 anonim 

válasza:

1./ Az orvosfeleségek többnyire maguk is orvosok,vagy egyéb diplomások.2./Saját nevük van, azt is használják,ma már nem divat valamilyen né-nek lenni.3./ AZ az elenyészően kevés nő,akinek a férje orvos ugyan,de maga nem diplomás vagy nem épített saját karriert,általában véve elég intelligens ahhoz,hogy egy tanult ember feleségeként jól kezelje azt a társadalmi statust,amibe egy köztiszteletnek örvendő ember munkája által került.Ez a véleményem.Persze kivételek akadnak,de ritka.
17/52 A kérdező kommentje:
Az iratodon vsz nem helyesen szerepelt ha anyja nevekent volt irva. Mert oda mindig az anya születesi nevet kell beirni es. Senki nem dr.kent születik
2011. dec. 29. 18:07
18/52 anonim 

válasza:

Nem tudom de sajnos így van.Leköpnek,megaláznak,lenéznek(mint beteget)...
19/52 anonim 

válasza:

Mégis milyen cím? XD Ne nevettess már XD Nővérként rengeteg orvossal vagyunk körülvéve, egyik hülyébb, mint a másik (sebészet). Mindent mi végzünk el, csak a műtétre járnak be, és közbe hatalmas arcuk van arra, hogy kettessel seggelték ki az egyetemet (ugyanis elbüszkélkednek vele). Persze vannak jó, becsületes, okos orvosok, de nagyon-nagyon ritkák. Plusz "nem vesznek el bármilyen nőt". Hát itt kapásból fel tudnék sorolni 4 orvoskollégámat, akik ápolatlanok, bűzlenek, lusták, nagyképűek, és ostobák. Ha egy ilyen embernek lennék a felesége inkább letagadnám.
20/52 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! A hozzászólásaidból az jön le, hogy irigy vagy és végtelenül egyszerű. Már maga a kérdés felvetés is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!