Mit gondoltok egy olyan férjről, aki nagyon elkényezteti a feleségét?
A férjem haverja úgy beszél a feleségéről, mintha cukorból lenne. Tehát például mikor nálunk vannak és látja, hogy mosogatok, akkor megjegyzi, hogy "ó, a feleségemnek vettem kézápolót, mert a mosogatástól olyan száraz lesz a keze, nem is nagyon szereti, csak ha muszáj". Ha eszünk, külön adnom kell neki valamit a ruhája elé, nehogy olyan legyen a drága szerelése. Ilyeneket, hogy felmosás, padló sikálás csak hallomásból ismer, mert nekik van bejárónőjük, vagy a férj (!!) végzi legvégső esetben. Ha nincs jó passzban, mert front van és érzékeny, akkor a férje csak úgy elviszi egy wellness hétvégére, mert szegény feleségének ki kell pihennie magát és feltöltődni. Ha a feleség megemlíti, hogy most valami különlegeset akar enni, akkor a férj elmegy és felkutatja a várost a különleges kajáért..
Szerintetek nem túlzás, ha valaki így elkényezteti a feleségét? Gyerekük nincs, de mi van, ha lesz, a nő hogy fogja megtanulni, hogy egyedül is megállja a helyét?
Nekünk is van bejárónőnk, mert négy gyerek és munka mellett ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ne kattanjak be. Engem is visz a férjem wellness hétvégére, és mikor terhesen McDonaldsos kaját kívántam, este 11-kor nem átallott átmenni a város másik végébe, hogy a kedvemben járjon.
Nem tartom papucsnak, mindenkinek ilyen férjet és házasságot kívánok.
Esküszöm,én nagyon örülnék ha valaki így bánna velem is.De nem születtem királylánynak....
Szerintem ez a dolog pár év múlva el fog múlni,mert vagy a férj un rá,vagy a nő.Sajnos bizonyos emberek hajlamosak a jót otthagyni egy fellángolásért,és a végén általában rosszul fognak kijönni belőle.Nyilván ha gyerek is lesz,akkor már nem lesz ilyen arany az élete,hiszen szerencsétlen férjre örökké nem hagyhatja a gyereket csak azért mert fáj a kicsi feje.Akkor majd rábeszéli a kedves párját,hogy vegyen fel mellé egy dajkát,ha már bejárónőre is akad pénz.
A férj is ráunhat egy idő után,főleg akkor,ha az évek múltán a kedves feleség egyre inkább tojik a fejére.
De ez már nem a te problémád.
Valószínűleg még friss a házasságuk (max pár éves)
Néha minden nőnek jól esne ha egy kis időre így bánnának vele!
Az én párom is ilyen,mindig próbál a kedvemben járni.
Nem értem mi ezzel a baj,nem használom ki,én is az ő kedvében járok amikor csak tudok.
Dolgozunk mindketten,igy az elvisz wellneshétvégére azt jelenti hogy a közös kasszából ő fizet.
Kivántam már meg este 11kor kínai kaját,hozott a város másik végéből.Kivánt már meg éjfélkor palacsintát,megsütöttem.
irigy vagy,mert veled nem foglalkoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!