Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan férjről, aki nagyon elkényezteti a feleségét?

Figyelt kérdés

A férjem haverja úgy beszél a feleségéről, mintha cukorból lenne. Tehát például mikor nálunk vannak és látja, hogy mosogatok, akkor megjegyzi, hogy "ó, a feleségemnek vettem kézápolót, mert a mosogatástól olyan száraz lesz a keze, nem is nagyon szereti, csak ha muszáj". Ha eszünk, külön adnom kell neki valamit a ruhája elé, nehogy olyan legyen a drága szerelése. Ilyeneket, hogy felmosás, padló sikálás csak hallomásból ismer, mert nekik van bejárónőjük, vagy a férj (!!) végzi legvégső esetben. Ha nincs jó passzban, mert front van és érzékeny, akkor a férje csak úgy elviszi egy wellness hétvégére, mert szegény feleségének ki kell pihennie magát és feltöltődni. Ha a feleség megemlíti, hogy most valami különlegeset akar enni, akkor a férj elmegy és felkutatja a várost a különleges kajáért..

Szerintetek nem túlzás, ha valaki így elkényezteti a feleségét? Gyerekük nincs, de mi van, ha lesz, a nő hogy fogja megtanulni, hogy egyedül is megállja a helyét?

2011. dec. 27. 22:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
és neked mi közöd mindehhez? mindenki úgy szereti a párját ahogy akarja. Az ő dolguk
2011. dec. 27. 22:33
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
Az ilyen férfit hívják úgy, hogy papucs...
2011. dec. 27. 22:35
 3/20 A kérdező kommentje:
Mi közöm, mi közöm...semmi, nem is megváltoztatni akarom őket, csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak erről.
2011. dec. 27. 22:40
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk is van bejárónőnk, mert négy gyerek és munka mellett ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ne kattanjak be. Engem is visz a férjem wellness hétvégére, és mikor terhesen McDonaldsos kaját kívántam, este 11-kor nem átallott átmenni a város másik végébe, hogy a kedvemben járjon.

Nem tartom papucsnak, mindenkinek ilyen férjet és házasságot kívánok.

2011. dec. 27. 22:41
 5/20 anonim ***** válasza:
66%

Esküszöm,én nagyon örülnék ha valaki így bánna velem is.De nem születtem királylánynak....

Szerintem ez a dolog pár év múlva el fog múlni,mert vagy a férj un rá,vagy a nő.Sajnos bizonyos emberek hajlamosak a jót otthagyni egy fellángolásért,és a végén általában rosszul fognak kijönni belőle.Nyilván ha gyerek is lesz,akkor már nem lesz ilyen arany az élete,hiszen szerencsétlen férjre örökké nem hagyhatja a gyereket csak azért mert fáj a kicsi feje.Akkor majd rábeszéli a kedves párját,hogy vegyen fel mellé egy dajkát,ha már bejárónőre is akad pénz.

A férj is ráunhat egy idő után,főleg akkor,ha az évek múltán a kedves feleség egyre inkább tojik a fejére.

De ez már nem a te problémád.

2011. dec. 27. 22:45
 6/20 anonim ***** válasza:
42%
semmit, én nem vagyok ilyen hülye
2011. dec. 27. 22:48
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg még friss a házasságuk (max pár éves)

Néha minden nőnek jól esne ha egy kis időre így bánnának vele!

2011. dec. 27. 22:50
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Az én párom is ilyen,mindig próbál a kedvemben járni.

Nem értem mi ezzel a baj,nem használom ki,én is az ő kedvében járok amikor csak tudok.

Dolgozunk mindketten,igy az elvisz wellneshétvégére azt jelenti hogy a közös kasszából ő fizet.

Kivántam már meg este 11kor kínai kaját,hozott a város másik végéből.Kivánt már meg éjfélkor palacsintát,megsütöttem.

irigy vagy,mert veled nem foglalkoznak

2011. dec. 27. 22:55
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
wow szerencses ez a no. en is szeretnem ha igy banna velem a ferjem, de azt hittem ilyen csak a meseben van.. szerintem minden no elvezne az effajta kenyeztetest. mivel nincs gyerekuk megtehetik ezeket. szerintem a ferfi nem papucs csak figyelmes kedves es nyilvanvaloan imadja a nejet. szerintem te egy picit feltekeny vagy a no helyzetere.
2011. dec. 27. 23:06
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nincs vele gond, hogy jól bánik vele a férje. Nem tartom papucsnak. Nálunk is megvannak ezek a dolgok. Mosogatógépünk van, mert utálok mosogatni. Bejárónőnk is van, aki a heti takarítást megcsinálja és az őszi tavaszi nagytakarításnál is besegít. Dolgozunk a férjemmel mindketten, gyerekünk még nincs. Jól keresünk, megengedhetjük magunknak, hogy évente 2 wellnesshétvégére menjünk a nyári 2 hetes külföldi nyaralás mellett. Ezekre nem "ő visz el", hanem közösen fizetjük. Emellett ő megcsinálja a ház körüli barkács munkákat, én főzök mosok (meg azért takarítani is szoktam, de a padlósikálást én is leginkább hallomásból ismerem). Ahogy már többen írták, nálunk is előfordult, hogy hozott nekem olyan kaját amit kívántam, vagy este 11-kor mentem hajatmosni, és akkor jutott eszembe, hogy nincs itthon avokádó a hajpakoláshoz, ő pedig átment a Tescoba (5 perc kocsival) és hozott. De ő majdnem minden nap olyan ételt kap az asztalra, amilyet megkíván, mert mindig tőle kérdezem, hogy mit főzzek. Én is kívánok mindenkinek ilyen törődő férjet, és boldog házasságot.
2011. dec. 27. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!