Mit gondoltok egy 36 éves nő és egy 47 éves férfi esetleges gyerekvállalásáról?
az igazsághoz hozzátartozik,hogy mindketten elváltunk, és épp babát terveztünk,amikor daganatos beteg lettem...6 éve. mára az orvosaim engedélyeznék a babavállalást..viszont az idő nem állt meg... anyagi feltételei annak a gyereknevelésnak,amiben mi hiszünk, adottak... mégis érdekelne, mit gondol a "nagyközönség" erről??? légyszi ne azt írjátok, hogy ti tudjátok.. az őszinte vélemény érdekel..
köszi
A férfit kicsit idősnek tartom, de a nőt abszolút nem.
De ha a férfinak még nincs gyereke, akkor mindegy, mégha 50 éven túl lenne, akkor is érdemes lenne belevágni. Nem lenne jó, ha úgy élné le az életét, hogy kimarad belőle az apaság.
Vágjatok bele! Nem veszítetek vele semmit :) Egyébként szerintem is kicsit idős a férfi de nem sokat számít. Ugyanolyan jó apuka (talán jobb mert tapasztaltabb) lesz belőle mint egy 27 évesből.
Sok sikert és jó babázást! :)
Sok szerencsét a gyermekáldáshoz.
Én nem sokára 40 leszek és a korom sem állít meg abba az elhatározásba hogy újra Anya lehessek!
A férjem 42 éves volt amikor megszületett a kisfiúnk.
Vágjatok bele!
Első gyerekes párnál megértem, akkor teljesen mellette vagyok.
Viszont ha olyan emberekről van szó, akiknek már van gyerekük (előző kapcsolatból), ott már nem pártolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!