Mit gondoltok egy olyan férjről, aki nagyon elkényezteti a feleségét?
A férjem haverja úgy beszél a feleségéről, mintha cukorból lenne. Tehát például mikor nálunk vannak és látja, hogy mosogatok, akkor megjegyzi, hogy "ó, a feleségemnek vettem kézápolót, mert a mosogatástól olyan száraz lesz a keze, nem is nagyon szereti, csak ha muszáj". Ha eszünk, külön adnom kell neki valamit a ruhája elé, nehogy olyan legyen a drága szerelése. Ilyeneket, hogy felmosás, padló sikálás csak hallomásból ismer, mert nekik van bejárónőjük, vagy a férj (!!) végzi legvégső esetben. Ha nincs jó passzban, mert front van és érzékeny, akkor a férje csak úgy elviszi egy wellness hétvégére, mert szegény feleségének ki kell pihennie magát és feltöltődni. Ha a feleség megemlíti, hogy most valami különlegeset akar enni, akkor a férj elmegy és felkutatja a várost a különleges kajáért..
Szerintetek nem túlzás, ha valaki így elkényezteti a feleségét? Gyerekük nincs, de mi van, ha lesz, a nő hogy fogja megtanulni, hogy egyedül is megállja a helyét?
Szerintem csak irigy vagy...
A mi kapcsolatunk is hasonló a férjemmel, és ez nem csak fellángolás, már 10 éve vagyunk együtt, két gyermekünk van.
Egyszerűen csak szeretjük egymást és még a csillagokat is lehoznánk a másiknak ha azzal egy kicsit is boldogabb lesz a másik.
azért tartunk itt a kapcsolatok terén, mert egyáltalán felmerül ez a kérdés!
Jobb lenne, ha lenézné a feleségét? ütné, verné? Jobb lenne, ha egyáltalán nem foglalkozna az érzéseivel és kihasználná, cselédnek tartaná?
Ha egy férfi figyelmes és szerelmes, akkor papucs. Ha meg ennek az ellenkezője, akkor vadállat.
Jó lenne már végre, ha nem fekete-fehérben gondolkodnának a népek, és nem állandóan mások dolgával lennének elfoglalva.
Miért, kérdező, szerinted milyen egy szerelmes ffi?
Ha az asszonynak megfelel hajrá.
Nekem volt ilyen párom.Bármit mondtam beszerezte,ha szomjas voltam odahozta a szörpöt nehogy fel keljen kelni az ágyból.Őszintén,engem baromira idegesitett,olyan volt mint egy szolgáló,már semmit nem mertem mondani mert tudtam hogy az majd ő megcsinálja.
Nem sokáig birtam mellette.Ő jót akart de én ezt nem tudtam értékelni,önnáló ember vagyok majd én megcsinálom vagy beszerzem ha valamit akarok.
En személy szerint ruhellem az ilyen pasikat, akik reggeltol estig nyalják a seggemet. Amikor terhes voltam kifejezetten idegesített, hogy ugy bánt velem mintha cukorbol lennék. Ezen nagyon ki tudtam borulni. Nem cipekedtem, nem csináltam megterhelo dolgokat, de a takarítást, fozést, mosást én csináltam. En ilyen vagyok. Amit tudok megoldom magam.
25 N
Azt gondolom, hogy minden nő ilyen férjet szeretne :)
Tele van a GYK panaszokkal a férjekre, azok a nők is mindenüket odaadnák egy ilyenért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!