Mit gondoltok a mai kamaszokról? Régen is ilyenek voltak a kamaszok?
Udvariasabbak, tisztelettudóbbak voltak a felnőttekkel, szüleikkel, de eleve szigorúbban is nevelték őket/minket.
Sokkal kevesebben szexeltek, és sminkelték magukat.
Bár a kevésbé "fura" öltözködés nyilván az iskolaköpenynek, ill. annak is köszönhető, hogy kevesebb ruha volt az üzletekben, nemigen volt választék.
Akkoriban egy osztalybol max 1-2 igazan kitünö tanulo tanulhatott csak tovabb föiskolara, egyetemre, a többiek "esze" egyszerüen keves volt hozza, a szorgalom önmagaban nem votl eleg a tovabbtanulashoz.
Ja, mert csak az mehetett akinek megvolt a kádere..
Amúgymeg nézz már bele egy mostani tankönyvbe!
Én 2002 ben végeztem a középsulival, de ami akkor nekem 3 könyvben volt az ma egy könyvbe össze van foglalva, a lényeg, szakkifejezésekkel és a legprecízebb ábrákkal, minőségi papírra nyomtatva nem olyan klozetpapírra mint akkoriban! és mellőzve van a töltelékes fogalmazásmód, szószerint cska a kristálytiszta lényeg vamn leírva benne érthetően! Az én könyveimneka felét ki kellett húzni mert kb annyi volt cska belőle a tananyag a többi meg sallang, viszointa mai könyveket egy az egyben lehet tanulni! Szinte mondatról mondatra!
Hagyjuk már az oktatás színvonalát...- ma a béka s*gge alatt van... :-/
Egyetemi tanárok sora ment nyugdíjba, mert már nem akart lemenni egy bizonyos szint alá..
A válaszíró 54%-ban
Vagy nem is tudott, a tudása meg már rég elavult, továbbképezni meg lusta magát!
Jobb is!!
Francba a vén szenilis alkoholista barmokkal!!!
"Akkoriban egy osztalybol max 1-2 igazan kitünö tanulo tanulhatott csak tovabb föiskolara, egyetemre, a többiek "esze" egyszerüen keves volt hozza, a szorgalom önmagaban nem votl eleg a tovabbtanulashoz.
Ja, mert csak az mehetett akinek megvolt a kádere.. "
Hülyeség. 89-től nincs káderezés. Egyszerűen más volt a felvételi rendszer. (én 95-ben felvételiztem, csak harmadszorra vettek fel, művészettörténetről van szó)
Kérem, a lustaság nem a tanárok hibája!!!
Tanulás nélkül nem is fogják tudni!!
A tanár nem tanulhatja meg a diák helyett az anyagot!!
A válaszíró 80%-ban
Még 1990 és 2000 között is menta káderezés, csak burkoltabban..
Igazgató unokája, biosztanár fiacskája, vagy aki bent volt polgármesteri hivatalban képviselő, annak a gyereke..
Aztán 5 ből 4 elhasalt második évben az egyetemen!
Vagy full kitünő előmenetellel lett belőle egy szaros tanár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!