2 tűz között. Mit tegyek, hogy senki ne sértődjön meg, senkinek ne fájjon?
Párom mostanában igazságtalan a fiammal.
A kisfiam 4.5 éves az előző házasságomból való.Párom 2 éves kora óta neveli./hónapja megszületett a közös kislányunk.Újabban nagyon igazságtalan a kisfiúval.Mindenért leszidja,utálatos vele.
Este vacsoráztunk a gyerek mindent kitalált,pl:nem szereti,kér inni,mást akar enni.Rászóltam ez van és kész,inni meg kaja után kap(leves volt)és fejezze be vagy mehet az asztaltól.Egyszer csak elkezd a kisgyerek nyűszőgni(fiú létére nagyon nyekergős,hisztis)hogy félre nyelt(szerintem kamu volt)Erre párom elkezdett vele kiabálni,elhordta minden hülyének,meg utálattósnak és kirohant a konyhából ,hogy ő márpedig nem eszik velünk.
Én akkor szóhoz se jutottam.Azt se tudjam mit mondjak,tegyek.Mi a gyerekkel megvacsiztunk és megfürödtünk.Párom utánunk vacsizot,fürdőt.Este se tudtam mit mondjak neki...Nekem ez annyira fájópont,miért csinálja ezt vele.Mikor a kisfiú apjának tekinti,hiszi.Hogy álljak ki a gyerek mellett ,hogy ne kapjon vérszemet.Az apja tekintettét se akarom rombolni,hogy előtte akkor rászóljak.Utálom a vitákat is...
köszike mindenkinek.Én nem direkt maradtam egyedül a fiammal.Az apukája kiment dolgozni külföldre -mert nekünk úgy jobb lesz több pénzel.Aztán elfelejtett haza jönni.Csak a válási papírokat kaptam meg a bíróságtól.Azóta is csak a válás alatt találkoztunk.Mint kiderült mialatt én itthon vártam haza a kicsivel,neki ott kint új családja lett.A fiát nem is látogatja,teljesen lemondott róla.A párom a nevére vette.
Tegnap este beszéltünk a beszéd stílusáról,bocsánatot kért....Indok van,persze mindenre van...
gratula! az már jó pont, ha bocsánatot kért. :)
amúgy még vm eszembe jutott: egy nyomós racionális érv, h a férjed kedvesebb legyen a kissráccal:
Mivel ez a fiú a lánya testvére, vele fog szocializálódni, és a kislány pszichés fejlődéséhez is nagyon fontos, h egy mentálisan teljesen egészséges testvér mellett nőjön fel. A férjed biztosan ezt akarja :)
Meg a bátyóka megvédi a kislányt a csúnya fiúktól.
Komolyan. Egy báty jobb fogamzásgátló a gumióvszernél.
Az én bátyámnak három húga van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!