Mit tegyek, hogy a párom ne sértődjön meg minden apróságon?
1,5 éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben egyre jobban kell figyeljek, mit mondok neki, mert még egy ártatlan vicc miatt is képes napokig elzárkózni előlem..
Apróságok miatt képes utána napokig "büntetni" azzal, hogy nem akar találkozni, nem keres, ha felhivom csak félszavakkal válaszol.. természetesen ő sem tökéletes, nagyon sokszor megbántott már, de szerinte mindegyiknek megvolt az oka és megérdemeltem..
Nem tudom mit tehetnék, nagyon igyekszem, hogy ne mondjak semmi olyat, amiből kihozhat vmi bántót, de ma már a legapróbb kis viccen is megsértődött.
TÖKÉLETES INDOKOT keres arra mindig, hogy távolt tarthassa magát tőled. Okot keres, megsértődik és akkor van pár nap nyugi.
Szerintem ellaposodtatok.
Egyszerüen csak vannak ilyen hisztigépek.
Az unokatestvérem párja is ilyen. 6 éve vannak együtt és nem telik el olyan nap, hogy a pasinak ne lennének folyton "hiszti rohamai". Azért is képes megsértődni, hogy a tasak gyufa miért nem az asztalon, hanem a szekrényen van.
Szerintemaz ilyen idegbeteg pasikat jobb messziről kerülni, mert soha az életben nem lesznek igazi férfiak.
(PERSZE VANNAK ILYEN NŐK IS).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!