Mi az életetek értelme?
Figyelt kérdés
illetve hogyan találjam meg én az értelmét? úgy érzem csak tengek-lengek, nem találom a helyemet sehol. van egy barátom akivel csak főleg a szex miatt járunk össze és ez is eléggé lehúz sokszor. nem találom azt a helyet, célt ami előrébb vinne motiválna.2011. dec. 29. 17:02
21/27 anonim válasza:
A párom az életem értelme.
Amíg nem ismertem őt én is csak tengtem-lengtem, csak éltem unalmasan a mindennapjaimat, voltak srácok akik csak kihasználtak.
De most már ő itt van és a legboldogabb vagyok mellette.
22/27 anonim válasza:
Könyvek, zene, és csoki. :)
Na jó nem, a diploma.
24/27 anonim válasza:
A párom, akibe napról-napra jobban szerelmes vagyok 5 hónap elteltével. :)
26/27 anonim válasza:
Kiegyensúlyozottság, harmónia, lelki egyensúly. Ki hogyan éri ezt el, az már más kérdés.
Szerintem hagyj fel ezzel a csak-szex kapcsolattal, és kezdj el ismerkedni, keress új hobbit, stb. Engem például energiával tölt fel, ha új embereket ismerek meg, és ki tudja, lehet, hogy életed párja is megtalál majd. De ha ő nem is, lehet, hogy találsz egy célt magadnak, elfoglaltságot, amiért máris szívesebben kelsz fel reggel..
27/27 anonim válasza:
Megismerni az Urat, és vele újra olyan közösségben élni, mint amíg meg nem romlott a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!