Sejtem melyik kérdés alapján jött ez a kérdés és szerintem nem egyszerű rá válaszolni. Mert ha az ember azt mondja a gyereke az értelme, akkor... Akkor akinek nincs még gyereke, annak az életének nincs értelme? És mi lesz, ha felnő az a gyerek és családot alapít..?
Imádom a páromat és csodálatos kisfiunkat úgy mondanám: ők a mindeneim. De azt nagyon sokszor olvastam már, hogy nem szabad, hogy egy személy legyen az ember életének az értelme. Hiszen, mint írtam, az a gyerek felnő és akkor onnantól már nincs értelme az ember életének? Dehogynem!!
2010. aug. 28. 12:01
5/15 anonim válasza:
1. vagyok, de az emberek változnak. Mikor még egyedülálló voltam, nyilván más volt az életem értelme, mint most, hogy van családom.
2010. aug. 28. 12:05
6/15 anonim válasza:
Az életünknek az az értelme, hogy boldogok legyünk és a környezetünket is azzá tegyük.
A céljaink a korunkkal és a környezetünkkel együtt változnak. Mást tartunk fontosnak 18-20 évesen, mást 30 évesen és megint mást 40-50 évesen és így tovább.
De a lényeg nem változik!
2010. aug. 28. 12:11
7/15 anonim válasza:
A GYEREKEIM ÉS A FÉRJEM!imádom őket,nekem ők a minden!
2010. aug. 28. 12:18
8/15 anonim válasza:
Részben a gyermekem, a férjem, és én magam. Egyéb céljaim: felfedezni szép dolgokat, helyeket, barátokat szerezni, törődni a tágabb értelemben vett családdal. Senkit nem akarok érzelmileg "zsarolni" azzal, hogy ők az életem értelme, mert ez felesleges terhet jelenthet nekik, főleg egy gyereknek.
2010. aug. 28. 12:40
9/15 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, mint itt legtöbben: A GYERMEKEM ÉS A FÉRJEM
2010. aug. 28. 12:43
10/15 anonim válasza:
én sosem filóztam azon, ki vagy mi az életem értelme... élem az életemet és kész, nem gondolkodok rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!