Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti éreztétek már úgy, mintha...

Ti éreztétek már úgy, mintha egy film lenne az életetek?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsa a kérdés, nem is tudom, hogyan fogalmazhatnám meg.Én leginkább a párommal kapcsolatban érzem ezt.Annyira sok mindent szoktunk együtt csinálni, nagyon sok jó programunk szokott lenni, a legapróbb dolgoktól kezdve a nagyokig.Van, hogy csak sétálunk egy csendes vidéken, aztán azt veszem észre, hogy hevesen csókolózunk.Nyáron utazgatunk, vagy egyszerűen csak bor mellett beszélgetünk.

Mint egy romantikus vígjátékban, néha olyan dolgokat művelünk, hogy úgy érzem, nem hiszem el, hogy ez megtörténik velem, mintha egy filmben lennék.Valami ilyesmi érzés, de nagyon jó.(Több, mint 5 éve vagyunk együtt.)Ha meghallok egy vidám zenét, ami az életről, szerelemről,vidámságról szól, egyből álmodozni kezdek, tervezem a "filmünk" többi jelenetét.:)

Csak én vagyok ilyen nem normális?:):):)

2011. dec. 18. 00:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mióta a férjem meghalt határozottan így érzek, hogy ez nem lehet az életem, ez csak egy film.....
2011. dec. 18. 00:20
 2/19 Animegirl válasza:
93%
Ja, az én életem több filmből tevődik össze: Másnaposok,Doktor Szöszi, Nyomorultak, és 300.
2011. dec. 18. 00:25
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
ja amikor lementünk haverokkal a Balatonra és reggelre egy valaki eltűnt, telefonja ki volt kapcsolva. Akkor filmes feelingünk volt.
2011. dec. 18. 00:28
 4/19 anonim válasza:
32%
nálunk ez úgy volt h este (osztálykirándulás+pia) haverom kiment pisálni majd reggel fél 7 kor vissza is jött :D na akkor tiszta másnaposok fíling volt :D
2011. dec. 18. 00:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Adhatnál a többieknek is egy slukkot.
2011. dec. 18. 00:57
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Mikor egy eléggé részeg srác elkezdi mesélni egy másik részeg estéjét. Na azt csak úgy tudom elképzelni mint egy szakadásos filmet. Amúgy hány évesek vagytok?
2011. dec. 18. 01:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy elég olcsó költségvetésű, borzalmas, B kategóriás horror néha az életem. :D
2011. dec. 18. 02:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja Kedves második,nekem is úgy,csak a Doktor Szöszi helyett én beírnám mondjuk a Pocahontast :)))
2011. dec. 18. 02:35
 9/19 BlackSword ***** válasza:
100%
Én folyton úgy érzem, hogy az életem egy rossz melodráma... És most még a barátok köztnél is hosszabb, unalmasabb...
2011. dec. 18. 08:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
köszönjük hogy megosztottad hogy mennyire boldog vagy és milyen jó neked. de mi is a kérdés?
2011. dec. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!