Mikor éreztétek úgy hogy szeretnétek már családot?
Pl ahogy a keresztanyám gyerekeivel vagyok (3 és 5 évesek) sokszor úgy érzem hogy olyan jó lenne már ha nekem is lennének "ilyenjeim". A mindennapos kis csodákat megélni, sétálni velük, nézni ahogy nőnek, látni a fejlődésüket, nevelgetni, ellátni stb.
Mikor jött el nálatok ez az érzés?
21 eves vagyok es tobb mint 3 eve vagyunk egyutt a parommal, ha tehetnenk mar most csaladot alapitanank!! :)
Viszont ez nem igy mukodik. En meg csak most fejezem be a sulit, ez az utolso evem, a baratom mar akar apuka is lehetne hiszen 27 eves, 5 eve dolgozik, ugy gondolom megerett az apa szerepre. :)
Nalunk az elsodleges szempont, hogy az anyagi biztonsagot megteremtsuk, mar amennyire a mai vilagban erre lehetoseg van.. Utana majd johet a mi kis csoppsegunk, kb 3-4 ev mulva tervezzuk. :)
Világ életemben úgy képzeltem, hogy az egyetemen megtalálom életem párját, akivel a diploma megszerzése után összeházasodunk és még 20-on évesen nekilátok gyerekeket szülni és meg sem állok 3-ig. Persze mellette amennyit lehet dolgoznék is, mert a hivatásomat is szeretem. :)
Na ehhez képest ebből csak a munka része valósult meg, 27 éves vagyok és egy viszonylag friss kapcsolatban, szóval eléggé esélytelen, hogy 30 éves korom előtt a családalapítás bekövetkezzen. Sokszor érzem úgy, hogy lemaradok valamiről és "késésben" vagyok - pláne, hogy anyámék is rágják a fülem (anyu kb. 23 évesen már anyuka volt).
De ezt dobta a gép, valójában nem panaszkodhatok, szép életem van, jó munkám, barátaim, stb. Aminek meg kell történnie, az úgyis megtörténik.
Mindenesetre 18-19 évesen tuti nem egészen így képzeltem el magam 27 évesen.
én 18 évesen akartam gyereket az akkori szerelmemtől. szerelemből.
most 30 évesen nem akarok mert már csak az anyagi csődöt látom benne.
19évesen ismertem meg a párom.20évesen kezdtem igazán a családalapitáson gondolkodni.
22évesen vágtunk bele(párom akkor 26volt)akkor kezdtünk el probálkozni a babával.27évesen szültem.nagyon nem igy terveztünk de igy sikerült.
Az én szüleim akkor váltak el, amikor én 4éves voltam. Ezért mindig hiányzott az hogy együtt legyen a család.
Kb 16évesen kezdett el érdekelni, hogy családot szeretnék, babákat, egy szeretni tudó férfit, aki törödik velem. Most majdnem 18vagyok. De nehéz egy ilyen pasit/férfit találni. Sajnos a legtöbben (még)csak szórakozni szeretnének, vagyis az ilyen fiatalok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!