Ő elszeretne venni, családot akar, én viszont nem, hogy mondjam el?
Mikor össze jöttünk alig voltam 17 éves, most 3 éve járunk már, komoly a kapcsolatunk, de én lassan két éve úgy gondolom nagyon komolyan, hogy egyáltalán nem akarok férjhez menni, és gyereket sem akarok. Ő viszont igen.
Tudom, hogy ez még változhat, de úgy érzem, hogy nem.
Lassan szerintem meg kéne ezt vele beszélnem, de van, hogy felhozom a témát, és tök feszült lesz, nem lehet róla erről beszélni, teljesen össze törik.
De ha mások a céljaink úgy érzem kötelességem szólni neki erről.
Mit gondoltok?
párod mennyi idős?
Együtt laktok?
Márpedig nincs más módja. Akár feszült lesz, akár nem, nyiltan és egyenesen meg kell beszélnetek. Mondd el, teljes őszinteséggel, hogy miként érzel most - természetesen hozzátéve, hogy sokat ért számodra a 3 éves kapcsolat és becsülök is őt. Sőt! - ahogy gondolom, szereted is (hiszen a szeretetnek több ezer arca van, és ha nem zsarnoki vagy zsaroló, mind pozitívum). Semmilyen "bűntudatod" ne legyen; jogod van így érezni - de őszintének lenni - ahogy magad is írod - kötelesség.
Nagyon sok szerencsét!
Ő 24 éves, több, mint egy éve lakunk együtt, és szeretem őt, különben miért lennék vele?
de ha felhozom ezt a témát, vagy hasonlóan kényes témát begubózik, és annyira szomorú lesz, van h könnyezett is. :(
tisztázni kell vele a helyzetet tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!