Ő elszeretne venni, családot akar, én viszont nem, hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Mikor össze jöttünk alig voltam 17 éves, most 3 éve járunk már, komoly a kapcsolatunk, de én lassan két éve úgy gondolom nagyon komolyan, hogy egyáltalán nem akarok férjhez menni, és gyereket sem akarok. Ő viszont igen.
Tudom, hogy ez még változhat, de úgy érzem, hogy nem.
Lassan szerintem meg kéne ezt vele beszélnem, de van, hogy felhozom a témát, és tök feszült lesz, nem lehet róla erről beszélni, teljesen össze törik.
De ha mások a céljaink úgy érzem kötelességem szólni neki erről.
Mit gondoltok?
2011. nov. 6. 16:07
11/17 anonim válasza:
Ezt neki el kell fogadnia. A leírásdoból azt vettem ki, a párod elég érzékeny lelkületű. Dehát, sajnos a valósággal szembe kell néznie. Mondd meg neki, hogy te ezt nem akarod, és jobb, ha szétválnak útjaitok. Minél hamarabb "ess túl rajta", mert minél tovább vársz, annál jobban fog reménykedni és annál fájdalmasabb lesz majd neki a szakítás.
12/17 anonim válasza:
ha ilyen témánál könnyezik, ez gyerekes, és ezzel zsarol. ne dölj be!
13/17 anonim válasza:
Sír egyet, aztán el is felejtette a problémát? Vagy azért felfogja, mit akarsz?
14/17 A kérdező kommentje:
gondolom felfogja, de egyszerűen soha nem tudok eljutni a feléig sem a beszélgetésnek, pedig ez egy elég komoly téma, ahogy felhozom, mondom az érveimet, ő meg már ki is akadt, és vége a beszélgetésnek, nem reagál
2011. nov. 9. 22:39
15/17 anonim válasza:
Úgy értem, a pánikroham után folytatja is az esküvőszervezést?
16/17 anonim válasza:
"...mondom az érveimet, ő meg már ki is akadt, és vége a beszélgetésnek, nem reagál"
Tegyél róla, hogy ne legyen vége a beszélgetésnek. Légy egy kicsit határozottabb. :)
17/17 anonim válasza:
Ja, és ha nem reagál, nem baj, te addig kezdd el pakolni bőröndbe a cuccaidat. Ha még mindig nem reagál, akkor folytasd, ha befejezted, már ne szólj egy szót se, bőrönddel a kezedben, lépj ki az ajtón, és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!