Mi az életetek értelme?
Tedd fel magadnak a kérdést:mi az amitől jobban éreznéd magad?Mire vágysz?Mi az a tevékenység amiben örömödet leled,esetleg megvalósítod önmagad?Keress olyan társat aki miatt nem kell megváltoznod,így fogadjon el amilyen vagy,így később nem lesz csalódás!Ezek életcélok!
Olyan ez mint a magasugrás:
Ha felraktad a mércét,nem marad más hátra mint a nekifutás!!/és lehetőleg vidd át:/
Megszüljem a gyermekem és sikeres legyek munkában-családban egyaránt.
Egyszer voltam számmisztikai elemzésen és állítólag azért élek, hogy az érzelmeket megéljem és 43évesen teljesedik ki a személyiségem...majd kiderül :)
23N
A férjem, és , hogy legyen közös picink, és persze, fenntartani ezt a csodás boldogságot:)
A 3. válaszolónak igaza van, ha normális párkapcsolatod lenne, lehet boldogabb lennél, é könnyebb lenne megtalálni az értelmet az életedben :)
Kitartás, sok boldogságot :)
Az en eletem ertelme jo embernek lenni :)
Persze vannak nekem is rossz napjaim, de ugy altalaban nem latom ertelmetlennek az eletem. Talalok mindig valamit, aminek tudok orulni, megprobalni jol csinalni, amit eppen csinalok, jot tenni, es ha jot tenni nem tudok, akkor nem artani masoknak. Szerintem is a lelki fejlodes lenne az elet ertelme, es ha van valami, ami ebben lehuz, azt kiiktatni az eletedbol, elhinni, hogy jobbat erdemelsz, hinni, hogy tenyleg valamiben jo vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!