Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan hogy szerelmesek vagytok valakibe de tényleg ő életetek értelme szeretitek egymást a fiu is szeret bennetek őszintén minden megvan ami egy jómüködő kapcsolathoz kell?
Én sem értem igazából! Ha szeretek valakit, akkor az a szegénységben is szeretem, ha meg kiszeretek valakiből, akkor az nem a pénz miatt van! Ha te ezt érzed, akkor mégsem ő neked a nagy ő!! Ennyi az egész! Nem kell a pénzre fogni! Nem szereted igazán és kész! Ha szeretnéd, akkor nem érdekelne az anyagi helyzete! Együtt megoldanátok!
Bocsi de én magamból indulok ki!
Szerintem a pénz nem akadály!
23/L
A kérdező csak jajveszékel itt. Nem egy pénzes családból származik és attól fél, hogy így a jelenlegi párja elhagyja vagy a jövendőbelije. Az tény és való hogy a legtöbb lány elsődleges szempontja az anyagi háttér, de van ilyen is a férfiakból. Az első 10 kérdésben mindig ott szerepel az, hogy "van kocsid?" De ez a kérdés akár lehet a 2. is a neved megkérdezése után. A rafináltabbak "van jogsid? kérdést teszik fel vagy csak utalgatnak rá. Igaz ami igaz vannak olyan lányok akik juszt se fognak tömegközlekedési eszközre felszállni, mert az már milyen.
DE vannak olyan emberek akiket a pénz abszolút nem érdekli őket . Hanem ő nekik inkább a belső érték számít jobban. A legtöbben általában felszokták fedezni ezt és akkor az nekik sokkal többet ér minden pénznél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!