Tényleg olyan nehéz dolgozni, vagy anyám csak sajnáltatja magát?
Figyelt kérdés
anyámnak teljesen átlag munkája van, semmi fizikai munka, számítógéppel dolgozik, 7-kor kezd, délután négyre már otthon van. egész jól is keres.itthon hétköznap már sz*rt se csinál, eszik egyet, befekszik a tv elé, 9-kor már el is alszik a tv elött. hétvégén takarít és főz, de ha én is otthon vagyok szoktam neki segíteni, szóval úgy gondolom anyám nincs azért agyon dolgoztatva, és sok szabadideje van. ennek ellenére egyfolytában panaszkodik, meg siránkozik, hogy ő milyen fáradt. meg semmire sincs sose ideje. ha én megszólalok véletlen, hogy fáradt vagyok, akkor nekem támad, hogy én meg ne szólaljak, mer ő mennyit dolgozik.2011. dec. 28. 22:06
41/41 anonim válasza:
ma 03:36
így van, aki irodán dolgozik annak nem a tv előtt kellene pihenni, hanem elmenni sétálni esetleg sportolni a lényeg az, hogy mozgással kell befejezni a napot.
Én is irodai dolgozó vagyok és az első évem nagyon szar volt, hajnal 4kor keltem este 7 re értem haza, csak a fránya számítógép volt egész nap. Egy év eltelte után új embereket ismertem meg és ők hívtak esténként kimozdulni mentem is velük, unokatesóm nyaggatott, hogy járjunk futni vele is mentem és alvás időre 9-10 óra fele az agyam teljesen felfrissült, nem is beszélve arról,. hogy alakom is egyre jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!