Tényleg olyan nehéz dolgozni, vagy anyám csak sajnáltatja magát?
Lehet nagyon fáradt! Az irodába is rettenetesen el lehet fáradni, no meg lehet, hogy más gondja is van egészségileg a stressztől stb. amit nem akar nagy dobra verni, de pihenésre van szüksége.
Ne vedd nyavajgásnak, hanem segíts neki többet.
Ez a legtöbb amit tehetsz, no meg beszélgess vele.
Aki fáradtnak érzi magát, szívesen várom a vállalkozásomban. Ha profi leszel, havi 3-500 ezret is kereshet külföldön. napi 7,5 óra és mindezek után adózni is fogunk. favágásról van szó, alpintechnikával.
Garantálom, hogy valóban el fogtok fáradni ... :D
Páran itt tényleg nem tudják, mi a különbség a fizikai és a mentális fáradtság közt, mert az valamelyiket még életükben nem érezték.
A favágót meg ültessük be valahova, hogy nézze a monitort. Abba is el fog fáradni, csak máshogy. Egyik fajta fáradtság sem jobb vagy rosszabb a másiknál.
Ki van égve anyukád.
Igen lehet azt mondani, hogy valaki tényleg többet dolgozik stb. , de mindenkinek más egyrészt a tűrőképesége, az elképzelése, a hozzáállása az élethez-ről.
Valószínűleg anyukád várna valamit az élettől, hiányzik neki valami, amit nem kap meg. Sőt már lehet ott tart, hogy nem is tudja mi az, csak hagy pihenhessen. Pedig valahogy az ilyennek az a legjobb, ha valaki kicsit megpróbál segíteni neki összekapni magát, hogy kiruccanjon kicsit ebből az állapotból, és visszakapja önmagát.
Az az igazság, hogy persze egy gyerek is lehet fáradt, de gyerekkorban emiatt még nem úgy panaszkodik az a gyerek azért. Valahol tényleg fura ezt hallani, hiszen az idegi, felelősség megterhelés még nincs rajtuk, és az az ami igazából fárasztó talán.
Ha tudod mit szeret anyud, próbáld kizökkenteni, hogy csináljon valami mást is amiben örömét is leli. Lehet nem lesz könnyű, de próbáld meg szerintem, megérheti.
Nem csak ideje nincs, mert a tv- mellett lehetne, hanem már kedve sincs kicsit le van zuhanva, ezen próbálkozhatnál kirángatni. Akár megkérdezni dumcsizni vele, régen mit szeretett, mi a kedvenc csokija, vagy hasonlóképpen kihúzni belőle valami régi örömét, és meglepnéd vele, elcsalnád oda, ha egy hely az.
Az a fárasztó egy felnőttnek, hogy esetleg nem azt dolgozza amit igazán szeretne, és unja, és fáradt is lehet bele, aztán a tudat, hogy otthon is helyt kell álljon. Lehet, hogy már elfáradt, és az otthoniba nem ad bele sokat, de attól a lelkiismerete furdallhatja, ami szintén lehúzza ebbe az állapotba. És igazából sokan nem kapnak sokat vissza, csak robotolnak tényleg.
"A favágót meg ültessük be valahova, hogy nézze a monitort."
A favágó it szervizes volt még otthon. Az alpinizmus hobbi volt, aztán mikor pénzt akartam keresni, egy barátommal kezdtük el ezt a munkát. később kijöttem külföldre.
De nem azért írtam, hogy leszóljam az irodistákat. Egyszerűen csak vannak fokozatok, ehhez is hozzá lehet szokni. :)
A kérdezőt meg néhányan b@szogatják, pedig szerintem korrekt, csak kérdezett. Szerencsére volt néhány értelmes válasz is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!