Tényleg olyan nehéz dolgozni, vagy anyám csak sajnáltatja magát?
Te mit csinálsz mikor haza érsz a suliból?
Tudom keményen tanulsz napi 3-4 órát, sportolsz, különórák este 6 elött be se teszed a lábad a lakásba
ha így is van neki álsz önként és dalolva mosogatni.
itthon hétköznap már sz*rt se csinál,
Mért zavar ez téged ha kollis vagy.
Főiskola mellett elkezdtem még anno nyelvet oktatni magántanárként. Napi 4-5 óra tanítástól úgy elfáradtam, mint most 8-9 óra egyéb munkától. Pedig akkor még fiatalabb és energikusabb voltam (pl buliban most 11-kor már ásítozom, akkor hajnalban még pörögtem kávé nélkül is).
Egyszerűen nagy koncentrációt igényelt, mert minden diák szókincsét, nyelvtani szintjét fejből kellett tudnom. Sokszor kicsit pszichológusnak is kellett lennem, mert rengetegen a saját "agyi fékjük" miatt haladtak lassan, ezt oldani kellett.
Mindkét szülőm gyógypedagógus, amikor meséltem nekik, hogy valami gond lehet velem, hogy ennyire elfáradok 4-5 órányi tanítástól, nevettek, hogy semmi gond, tényleg ennyire fárasztó dolog, ők is elfáradtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!