Anyósnak dolgozni?
Kiírtam egy kérdést, de valóban inkább ide illett volna. Átrakni persze nem tudom, szóval megnéznétek? Mit tegyek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Én nem vállalnám el anyósnál az asszisztensi melót... Az okokat te már felsoroltad. Inkább próbáld meg a gyakorlati helyeden, hátha... Ha mégsem jön össze, még mindig kereshetsz valamit,esetleg diákmunka. Nem tudom hol élsz,nagyvárosban,Budapesten, stb, de Pesten elég sok lehetőség van. Nem mondom,hogy rommá fogod keresni magad,de nem kell stresszelned,hogy éhen maradsz. Húgom is diákmelón van, ő is tanul még, persze szeretne normális állást,de az meg nem nagyon van.
Szegénykém, nagyon pánikos lehetsz! Ne aggódj,minden megoldódik.
Szerintem se mozdulj, mert:
1. Lehet, hogy a mostani melód megmarad, akkor minek ugrálnál
2. Ugyanígy megmaradhat a papád helye is, akkor ismét minek mozdulnál most
3. Ha mégsem úgy alakulnak a dolgok, és azok után keresed meg az anyóst, hogy már a kapcsolatból is esetleg kiléptél, akkor majd kiderül, hogy felvesz-e, vagy az egész állás-ajánlata csak azért volt, hogy azzal tartson a fia mellett. Ez a "hátsó-szándék" viszont nem tisztességes tőle, mert ez tulajdonképpen érzelmi zsarolás.
Egyelőre ne mozdulj, és ne is agyalj azon, hogy a jövőben mindig csak a legrosszabb dolgok történnek veled és a papáddal. Minden jól fog alakulni, neked is és papádnak is meglesz a megfelelő helyetek az életben. Érzelmi zsarolásnak semmi szín alatt nem engednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!