Tippek, hogy jó benyomása legyen anyósnak?
1 év szerelem után most találkozok elősször az anyósommal a jövő héten.Sokat hallott rólam, gyakran vagyok téma otthon.Többször is kérdezte a fiától, mi van köztünk, és mutasson már be neki.Életében nem látott még engem.(vagyis látott csak nem tudja hogy ki vagyok)
Nagyon tartok a találkozástól, hogy nem leszek szimpatikus neki(lenne rá oka...).Tippek mire figyeljek?Szeretném ha ő is, úgy mint a fia, egy csinos, szimpatikus és egyedi személyiséget látna meg bennem az első találkozás alkalmával is.
Hiába adunk itt tippeket, attól max. görcsös leszel, ha megpróbálod betartani őket.
Nyilván az alapvető protokolláris szabályokat érdemes betartani: udvariasság, előzékenység, és nem beszélsz arról, hogy milyen a párod az ágyban.
A legjobb, ha önmagad vagy.
Egyébként miért írtad, hogy lenne oka, hogy antipatikus légy neki?
Nem sokat tudsz tenni. Ha az alapokat betartod, (udvarias vagy, kedves, stb). akkorsem biztos, h szimpatikus leszel neki! Ez úgyis akkor fog eldőlni, ha gyakrabban fogtok találkozni és valamivel oldottabb lesz a kapcsolat.
Sokszor van arra példa, h eleinte ellenszenves a lány később pedig szimpatikussá válik.
De van ilyen fordítva is, h elsőnek szimpatikus és később ellenszenvessé válik.
Ez csak anyósodon múlik, h mennyire rugalmas a felfogása a fiával kapcsolatban, h mennyire ragaszkodik hozzá, mennyire akar beleszólni az életébe.
Nincs értelme semmin erőlködni, csak viselkedj úgy ahogy általában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!