Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek, hogy jó benyomása...

Tippek, hogy jó benyomása legyen anyósnak?

Figyelt kérdés

1 év szerelem után most találkozok elősször az anyósommal a jövő héten.Sokat hallott rólam, gyakran vagyok téma otthon.Többször is kérdezte a fiától, mi van köztünk, és mutasson már be neki.Életében nem látott még engem.(vagyis látott csak nem tudja hogy ki vagyok)

Nagyon tartok a találkozástól, hogy nem leszek szimpatikus neki(lenne rá oka...).Tippek mire figyeljek?Szeretném ha ő is, úgy mint a fia, egy csinos, szimpatikus és egyedi személyiséget látna meg bennem az első találkozás alkalmával is.

2011. dec. 3. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyél udvarias, kedves és lássa rajtad, hogy szereted a fiát.
2011. dec. 3. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hiába adunk itt tippeket, attól max. görcsös leszel, ha megpróbálod betartani őket.

Nyilván az alapvető protokolláris szabályokat érdemes betartani: udvariasság, előzékenység, és nem beszélsz arról, hogy milyen a párod az ágyban.

A legjobb, ha önmagad vagy.

Egyébként miért írtad, hogy lenne oka, hogy antipatikus légy neki?

2011. dec. 3. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Én lányos anyuka,azaz anyós vagyok,de nekem pld.szinte a legfontosabb volt mindig,ha a lányom bemutatta az új(és újabb) barátját,hogy az illető ne legyen mesterkélt és méz-máz,ne legyen túlzottan udvariaskodó,mert arról úgyis tudom,hogy egy szerep erre az alkalomra. Fő a természetesség.No,azt nem mondom,hogy örülnék,ha az engedélyem nélkül kapásból letegezne,ennyire azért vagyok konzervatív.De szerintem a normális viselkedésnél nincs fontosabb.Gondolj arra,hogy mit szeretnél,hogyan viselkedjen a barátod a te anyukáddal.
2011. dec. 3. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Magad legyel, mert ha nem, kesobb elfeletheted hogy mit szineszkedtel elso alkalommal, rogton rajta leszel leplezve.
2011. dec. 3. 15:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt értetem a lenne oka...alatt, hogy ha most hirtelen kitárnám magam előtte biztos nem örülne, hogy ilyen barátnője van a fiának.Nagyon lázadó kamasz voltam, még valamennyire bennem is van ez, mivel fiatalok vagyunk.Minden hülyeségben benne voltam lány létemre.Gondolom a fia nem mesélt neki a rosszabbik oldalamról, bár nem tudhatom mit tud az anyja pontosan rólam.Arról nem is beszélve, hogy már nem vagyok együtt a fiával-mert én szakítottam-de most megint kezdünk összemelegedni.És ha ez nem elég régebben szemet vetettem a fián kívül három közeli rokonára(mármint az anyós jelöltnek a rokonaira).Nem tudom mennyire érthető, de nagy a kavarás köztem és a fia közt annak ellenére, hogy szeretjük egymást.Az én forró vérem hajtana tovább, csak már a kavarásom miatt nem tudok kijönni ebből jól.Ezért szeretnék minimum elsőre jó benyomást tenni.
2011. dec. 3. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát amit leírtál,annak alapján felesleges minden erőfeszítés.Minek?
2011. dec. 3. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem sokat tudsz tenni. Ha az alapokat betartod, (udvarias vagy, kedves, stb). akkorsem biztos, h szimpatikus leszel neki! Ez úgyis akkor fog eldőlni, ha gyakrabban fogtok találkozni és valamivel oldottabb lesz a kapcsolat.

Sokszor van arra példa, h eleinte ellenszenves a lány később pedig szimpatikussá válik.

De van ilyen fordítva is, h elsőnek szimpatikus és később ellenszenvessé válik.

Ez csak anyósodon múlik, h mennyire rugalmas a felfogása a fiával kapcsolatban, h mennyire ragaszkodik hozzá, mennyire akar beleszólni az életébe.

Nincs értelme semmin erőlködni, csak viselkedj úgy ahogy általában is.

2011. dec. 4. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Nulli:)
2011. dec. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!