Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, Asszonyok, Lányok! Mit...

Nők, Asszonyok, Lányok! Mit tennétek ha a férjetek, párotok kifogásolná az otthoni öltözködéseteket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 21:55
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Egy nálam 1-2 számmal nagyobb sötétkék kötött ódivatú pulóverbe és egy rózsaszín mackónadrágba.
2011. dec. 28. 22:31
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
Én maximum azt mondanám a páromnak, hogy legyen itthon meztelen! :)
2011. dec. 28. 22:32
 13/34 anonim ***** válasza:
88%

De áruljátok már el, miért jó otthon topisan öltözni?

Vannak melegítőből is olyanok, amik igenis csinosak. Szóval nem kell kényelmetlennek lennie, és báli ruhának sem kell lennie, de azért nőként szerintem mindig illik kinézni valahogy.

2011. dec. 28. 22:34
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

Ki mondta, hogy randa melegítőket hord? Az enyémek csodaszépek.

De ha valaki lyukas, elnyűtt cuccot akar hordani, engem hol érdekel? Az utcára öltözzön fel (bár engem ez se érdekel, max. elfordulok, ha annyira nem tetszik), a többi nem izgat.

2011. dec. 28. 22:40
 15/34 anonim ***** válasza:
54%

Mint ahogy engem se zavar a másik topis gatyája, így én is ilyet szeretek itthon felvenni :) Hogy miért jó? mert kényelmes, mert nem kell rá vigyázni, és nem kapok idegbajt ha az unokaöcsém lehányja :)

Én is azokat a férfiakat szeretem, akik inkább azt lesik mikor nincs rajtam ruha, nem azt, hogy ha van rajtam valami, akkor az micsoda. Eddig ebből nem volt problémám, igaz, nem is jöttem össze olyan pasival, akivel később ebből gond lehetett volna.

2011. dec. 28. 22:40
 16/34 anonim ***** válasza:
51%

Akkor ne csodálkozz, Kérdező, hogy kifogásol a párod.

Ezek külön-külön is elég furcsa ruhadarabok, együtt meg pláne.

2011. dec. 28. 22:59
 17/34 anonim ***** válasza:
31%

Hát, nekem ugyan attól nem kell félnem,hogy valaki leokád, de vannak macskáim és egy szép nagy kutyám, aki imád csupa sárosan hozzám dörgölőzni :D Nekem csinos itthoni gönceim vannak, nem érdekel, ha összesaralja, erre találták ki a mosógépet. Szóval attól, hogy valami otthoni és kényelmes, még nem kell igénytelennek lennie. El nem bírom viselni, mikor ocsmányul öltözök fel.

Az pedig oké, hogy a pasik ruha nélkül szeretnek, én is úgy szeretem őket, de azért el kell érni valamivel,hogy levegye azt a ruhát..

2011. dec. 28. 23:01
 18/34 anonim ***** válasza:
71%

Ha a kérdező férje kifogásolta az otthoni ruháit, akkor feltételezhető, hogy nem a csinosabb fajtát hordja.

Pedig igazán nem nagy ügy beszerezni egy-két garnitúrát, olyat ami a férjnek is tetszik, és abban lenni. Attól még nem kell hisztizni, ha koszos lesz, azért van a mosógép, hogy kimossa.

Szerintem az a minimum igényesség magunkkal szemben is, hogy nem hordunk két számmal nagyobb neadjisten koszos, szakadt ruhát. Meg hogy reggel megmosdunk, megfésülködünk. Ennyi már elég otthonra, és ha ezek megvannak, akkor a férj sem fog problémázni. Tényleg olyan nagy ügy?

2011. dec. 28. 23:02
 19/34 anonim ***** válasza:
92%

Én ha nem őrületes az igénye, megfontolnám. Hiszen szeretnék még tetszeni neki, és ha neki ez fontos, nekem meg az,hogy rámnézzen, akkor megérheti.

Egy normális méretű melegítő, esetleg szűk alsó, nem szakadt, lógos dolgok, akkor belemennék. Télen nehezebb kicsit.

De ha totál eltérő dolgokat kérne, magassarkúban akar látni naphosszat, és sexiben, az igazán nem én vagyok, akkor viszont mást kellett volna válasszon, hiszen máshova sem úgy járok.

Szóval megfontolnám járnék a kedvében, kezdetnek néha, aztán látnám mennyire tudom elsajátítani, mindennaposra. Persze figyelném a reakciót és amit én kapok cserébe ;-)

2011. dec. 28. 23:09
 20/34 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes, az én barátom imádja ha "topis" vagyok:) Bár rajtam egy kockás ingszerűség szokott lenni, ami a kedvence, vagy az ő pulcsijai, ha nagyon fázom. Meg egy cicanadrág, meg mamusz, összefogott haj, szemüveg. Tehát ahogy jól érzem magam. Ő inkább az utcai elegánsabb öltözetemet nem szereti, pedig nekem az is tetszik.

Kérdezd meg tőle, hogy szerinte milyen ruhát kéne hordanod otthon. Ha neked is megfelel, akkor vegyél olyat, nem olyan nagy áldozat.

2011. dec. 28. 23:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!