Nők, Asszonyok, Lányok! Mit tennétek ha a férjetek, párotok kifogásolná az otthoni öltözködéseteket?
Még soha nem kritizált pedig igen slamposan öltözködöm.ha kritizálna csak annyit mondanék nyissa ki a péntárcáját és adjon pénzt.
Tudnák szépen öltözködni ha lenne miből,de mivel az ő levetett dolgait huzom fel igy nem lehetek az.Neki muszály jól kinézni mert emberekkel dolgozik,én a lányommal a 4fal közt,szóval...csak egyinönknek fussa szép ruhára.
Párom otthon nem öltözik valami hű, de szépen, de nem szólok bele, mert nem érdekel. Max. akkor, ha kilóg a nagy pocakja a ruhából, mert az nem tetszik, egy utolsó alkesz undormány jut róla eszembe. (apám alkoholista)
Ő már mondta, hogy lehetnék csinosabb otthon, de mivel szülőknél lakunk, és titkoljuk a millió tetoválásom, ezért tűrnie kell a csúnya, nagy XXL-es pólókat, amik könyékig takarják a karom.
22/L
:) Csak az első egy két kommentet olvastam el, de jót mosolyogtam rajta.
Szerintem nem csak az a két véglet van, hogy "vagy úgy öltözök, mintha bálba mennék, vagy szakadt, koszos, büdös vagyok"
Nem kell otthon úgy kinéznem, mintha bálba készülnék, ezt senki sem várhatja tőlem.. meg aztán, elég röhejes is lenne! :) Viszont, szakadtnak, büdösnek lenni megint csak a másik véglet.
Lehetek ápolt és tiszta, de mégis úgymond kiábrándító, ha olyan ruhát veszek fel, amiben slamposnak tűnök.
Gondolom a kérdés arra vonatkozik, hogy a feleség tiszta és ápolt, de cseppet sem ezzel van a gond, hanem az öltözködésével. Ami annyit tesz, hogy a férjnek nem a legkívánatosabb a ruhába a felesége.. Legalábbis nekem egyből ez jutott eszembe.
Először is, ha ezt mondaná nekem a férjem, akkor egy kicsit rosszul esne. :) Na jó, nagyon rosszul esne. Aztán, megkérdezném, hogy szerinte milyen ruhában legyen? Adjon tippet.. Persze olyat, ami amellett, hogy szerinte szép, csinos, szexi rajtam, én is kényelmesen érzem benne magam otthon. Tuti lenne ilyen!!
Szóval, ez nem olyan borzasztó, mint amilyennek elsőre hangzik.. Hisz van egy probléma (a férj nem tartja annyira csinosnak a feleségét otthon..az öltözködése miatt).. ezt elmondja a feleségnek..vesznek néhány megfelelő ruhadarabot, onnantól fogva azt hordja a feleség, és a probléma meg is van oldva. A férj örül :) tetszik neki a kis felesége, nem sóvárog más csinosan öltözködő nők után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!