Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, Asszonyok, Lányok! Mit...

Nők, Asszonyok, Lányok! Mit tennétek ha a férjetek, párotok kifogásolná az otthoni öltözködéseteket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 21:55
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
80%
Nem tudom, de nekem sosem volt ilyennel problémám, olyan férfival vagyok együtt, aki a saját boxerében és egy pólóban is olyan szexinek talál és gyönyörűnek, mintha valamelyik csinos ruhámban lennék. Nem a nő és nem a kérdező hibája. Felesleges ezen agyalni, de ha a férj ilyen barom, akkor a béke kedvéért muszáj kompromisszumot kötni sajnos. Persze, nem árt ezen túl elvárásokkal érni a másik fél felől is, ha már ő él ezekkel. Én szurkolok, hogy valamilyen értelmes megoldást találj. Mindenesetre, kétoldalú a dolog. Nem szabad hagyni magad, házasságban, párkapcsolatban szigorúan kompromisszumot kell kötni, sohasem szabad egyoldalúan gondolkozni.
2011. dec. 28. 23:32
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
Kritizálnám az ő otthoni öltözetét ha én változtatok akkor ő is.
2011. dec. 28. 23:32
 23/34 anonim ***** válasza:
60%
Biztos rosszul esne, de előre gondolkodok, és nem öltözök úgy, hogy kifogásolni való legyen rajta. Persze itthon szoktam melegítőben lenni (de csak hétvégén, mert hétköznap ha hazajövök munkából vagy akárhonnan akkor már fürdésig, lefekvésig marad rajtam az aznapi farmer, csinosabb felső, de számomra ezek is kényelmesek, hisz egész nap ezekben kell lennem, és már a boltban érzem felpróbálásnál ha valami nem alkalmas egész napos viseletnek). A melegítőim is újak, nem agyon használtak meg kinyúltak/szakadtak. Szeretem a pamut nadrágokat, főleg a passzosabbakat, a cicanadrágokat egy egyszerűbb hosszú pamut pólóval. Ezek kiemelik az alakomat, a formás fenekemet amiért annyira oda van a párom, és így nincs mit megszólnia, mert számára is tetsző ruhákban vagyok itthon, amik mégis kényelmesek. Nem szoktam 2 számmal nagyobb ruhákat felvenni, mert nincs is. Honnan lenne? Adjak ki olyan ruháért pénzt ami nem jó rám? Pizsamáim sincsenek csak csinosak és szexisek, mégis kényelmesek, így ezekbe sem tud belekötni a barátom. Én ezekben érzem magam jól, szeretek tetszeni bármi is legyen rajtam, és saját magammal is elégedettebb vagyok, ha tükörbenézek és egy csinos nadrág van rajtam, mintha egy tottyos kinyúlt kikopott nadrág lenne. 25/N
2011. dec. 29. 00:08
 24/34 anonim ***** válasza:
79%
Én egy bő, kényelmes felsőben és bugyiban szoktam itthon szaladgálni, és eddig még nem érkezett rá panasz, sőt :)
2011. dec. 29. 00:58
 25/34 anonim ***** válasza:
93%
Ja bocs, elfelejtettem a lényegre válaszolni. :D Szóval nekem kényelmesek a ruháim, de ahogy belépek a lakásba máris nem azok. Lekívánkozik rólam a farmer meg az utcai ruha, zavar, hogy ha azzal ülök a kanapéra meg az ágyra, amivel az étteremben ültem pl. Ezért egyszerűen nem tudnék itthonra utcai ruhát hordani, és ha a férjem ezt várná el tőlem rémesen csalódott lennék. De nem vagyok szakadt, csak kényelmesen öltözöm, így nem is hiszem, hogy bármikor is panaszkodna rá.
2011. dec. 29. 01:06
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

Még soha nem kritizált pedig igen slamposan öltözködöm.ha kritizálna csak annyit mondanék nyissa ki a péntárcáját és adjon pénzt.

Tudnák szépen öltözködni ha lenne miből,de mivel az ő levetett dolgait huzom fel igy nem lehetek az.Neki muszály jól kinézni mert emberekkel dolgozik,én a lányommal a 4fal közt,szóval...csak egyinönknek fussa szép ruhára.

2011. dec. 29. 10:00
 27/34 A kérdező kommentje:
Felvennék én vékony testre simuló cicanacit meg testre simuló pulóvert de itthon elég hideg van, mert spórolunk a fűtéssel, ezért inkább vagyok nagy kötött pulcsiba meg meleg mackó nadrágba. Gyűlölök fázni!
2011. dec. 29. 10:07
 28/34 anonim ***** válasza:
94%
"Majd ha annyit keresel drágám, hogy trópusi meleg lesz a lakásban, akkor én is nyári miniruhában és bikiniben fogok porszívózni"
2011. dec. 29. 18:02
 29/34 anonim ***** válasza:
86%

Párom otthon nem öltözik valami hű, de szépen, de nem szólok bele, mert nem érdekel. Max. akkor, ha kilóg a nagy pocakja a ruhából, mert az nem tetszik, egy utolsó alkesz undormány jut róla eszembe. (apám alkoholista)

Ő már mondta, hogy lehetnék csinosabb otthon, de mivel szülőknél lakunk, és titkoljuk a millió tetoválásom, ezért tűrnie kell a csúnya, nagy XXL-es pólókat, amik könyékig takarják a karom.

22/L

2011. dec. 29. 19:01
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

:) Csak az első egy két kommentet olvastam el, de jót mosolyogtam rajta.

Szerintem nem csak az a két véglet van, hogy "vagy úgy öltözök, mintha bálba mennék, vagy szakadt, koszos, büdös vagyok"

Nem kell otthon úgy kinéznem, mintha bálba készülnék, ezt senki sem várhatja tőlem.. meg aztán, elég röhejes is lenne! :) Viszont, szakadtnak, büdösnek lenni megint csak a másik véglet.

Lehetek ápolt és tiszta, de mégis úgymond kiábrándító, ha olyan ruhát veszek fel, amiben slamposnak tűnök.

Gondolom a kérdés arra vonatkozik, hogy a feleség tiszta és ápolt, de cseppet sem ezzel van a gond, hanem az öltözködésével. Ami annyit tesz, hogy a férjnek nem a legkívánatosabb a ruhába a felesége.. Legalábbis nekem egyből ez jutott eszembe.

Először is, ha ezt mondaná nekem a férjem, akkor egy kicsit rosszul esne. :) Na jó, nagyon rosszul esne. Aztán, megkérdezném, hogy szerinte milyen ruhában legyen? Adjon tippet.. Persze olyat, ami amellett, hogy szerinte szép, csinos, szexi rajtam, én is kényelmesen érzem benne magam otthon. Tuti lenne ilyen!!

Szóval, ez nem olyan borzasztó, mint amilyennek elsőre hangzik.. Hisz van egy probléma (a férj nem tartja annyira csinosnak a feleségét otthon..az öltözködése miatt).. ezt elmondja a feleségnek..vesznek néhány megfelelő ruhadarabot, onnantól fogva azt hordja a feleség, és a probléma meg is van oldva. A férj örül :) tetszik neki a kis felesége, nem sóvárog más csinosan öltözködő nők után.

2011. dec. 30. 00:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!