Nők, Asszonyok, Lányok! Mit tennétek ha a férjetek, párotok kifogásolná az otthoni öltözködéseteket?
"Én is azokat a férfiakat szeretem, akik inkább azt lesik mikor nincs rajtam ruha, nem azt, hogy ha van rajtam valami, akkor az micsoda. Eddig ebből nem volt problémám, igaz, nem is jöttem össze olyan pasival, akivel később ebből gond lehetett volna."
Na ezen jót nevettem! Ha van olyan férfi, aki nem szeret a kedvesén soha, de soha egy csinos, szexi ruhadarabot látni, csakis mindig a pucér testét, az kérem jelentkezzen!!!
Ugyan már! Melyik pasit ne hozná lázba a popsihoz simuló nadrágban mászkáló felesége? A kevesebb néha több..van ez a mondás. A sejtelmes sokkal izgalmasabb, még ha tudja is, hogy mi van alatta..
Egyszer vegyél fel egy szexi ruhát a férjednek, és majd meglátod, hogy nem fog ellenkezni, hogy épp nem meztelenül fogadod a munkából hazajövet egy kis összebújásra.
Igazat adnék neki valószínűleg.
Bár engem volt már, hogy a hipófoltos nadrágomban kívánt meg a férjem. Nyilván nem a foltra gerjedt, de nem tántorította el a pajzánkodástól! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!