Karácsonykor melegítőben megjelenni a nagyiéknál! Így szokás? Vagy mi vagyunk különcök, hogy "felöltözünk"?
Mi: Férjem, kisifam ingben nyakkendőben, én amennyire lehet elegánsan, magassarkú stb.., sógorék pedig melegítőben! Szerintetek melyik a "normálisabb" megjelenés Karácsonykor, amikor összejön a család?
Köszi, ha írtok!
Ja és a 76 %-osnak még annyit, hogy ha nem tudsz az igazadról másokat kellően meggyőzni megfelelő argumentek hiányában, akkor kérlek ne a másik földbedöngélésével akard elnyerni az igazad. én sem bántottalak, ezért nem is értem a stílust, amivel ócsároltad a forrásaim. én legalább valami kézzelfoghatót találtam.
Ellenben a TE linkedre még mindig várok.
Ha nem hiszel nekem, olvass vissza. Nem fogsz ilyen kommentet találni, ahol azt mondtam volna, hogy NEM ILLIK karácsonykor felöltözni.
Nem "amerikás" (?) linket kértem, hanem nemzetközit. Lehetett volna francia, német, spanyol.
Nem tudom, mivel bántottalak meg, és nem tudom, miért kicsinyítesz le azzal, hogy az érveimet hebegés-habogásnak állítod be.
Nem döngöltelek a földbe, de egy blogot tényleg én is létre tudok hozni, és azt írok bele, amit akarok. Belinkelem, és máris valóság lesz?
Én azt nem értem, hogy te miért sértegetsz minden kommentedben, mikor végre azt gondoltam, hogy eltűntek a többiek, és meg lehet normálisan vitatni a kérdést.
Köszönöm kedves utolsó Neked is, hogy írtál!
Egyetértek Veled!
Nem olvastam még el a válaszokat, de erről az jutott eszembe, hogy nálunk a gyerekem keresztelője után mentünk tovább egyik haza a kis kajálással egybekötött összejövetelre, mindenki elegáns ruhában jött, mert ott fotózkodtunk, sógorék nálunk a barátnőjével hazamentek előtte "játszósruhába" öltözni.... tök ciki, a fotókon mindenki csinos és elegáns, a fiam kis csokornyakkendőben, mellénykében, a sógoromék pedig macinaciban...........
Karácsonykor nálunk is mindenki kiöltözik egyébként, ennyivel illik megtisztelni az ünnepet, és egymást.
Na végigolvastam..nem kellett volna. Megint kiderült, mennyi illemet messze elkerülő ember van.
Minden alkalomnak megvan a maga viselete. A karácsonynak is. Azért mert valaki elegánsan felöltözik egy különleges és szép ünnepnapra, nem lesz sem nagyzolós, sem semmi ilyesmi. Pusztán tudja, mikor mit illik. Ennyi. Persze vannak akik karácsonykor is a tv előtt deglenek, meg szürcsölik a levest, meg nem használnak zsepit, csak visszaszívják, de azért nem kéne itt azt elhitetniük, hogy aki zsepit használ, vagy emberi módon eszik, az már nagyzol. .......
Felnőttek vagytok, gondolom legalábbis többségében azok, ennyit illett volna tudni. A Karácsony egy ünnepnap, nem azt mondom hogy nagyestélyiben kell lenni, de azért az elegáns viselet a minimum.
Egyébként nálunk Szenteste is mindenki ki van öltözve. Másnak két helyre is megyünk, mindkét helyen ki van öltözve mindenki, apukám 25 fős nagycsaládjának minden tagja elegáns és csinos. Barátaink jönnek másnap, majd keresztszüleim, szintén elegáns ruhában.
Azért a legtöbb ember tudja, hogy mit illik. De neten mindig találni embereket, akiknek gőzük sincs :)
"De neten mindig találni embereket, akiknek gőzük sincs :)"
Látod, emiatt a kis lenéző mosoly miatt hiszem azt, hogy nagyzolós vagy.
Mégis ki mondta, hogy aki otthon melegítőben ül, az nem használ zsebkendőt??? Honnan szedted ezt?
Mi nem megyünk SEHOVA karácsonykor. A tesómmal élek, Anyu átjön (normális ruhában), és hárman ünnepeljük az egész ünnepet. Nincs senkink. Úgyhogy nem értem, milyen jogon nézed le azokat, akik nem öltöznek ki. Ha elmennék, én is szépen felöltöznék, de akkor sem ünneplőbe (ami sötét öltönyt/kosztümöt + világos inget jelent). De ha elmegyek itthonról, mindig normálisan öltözök fel!!!
Neked mennyire volt rossz a karácsony miattam? Elrontottam a te ünnepedet azzal, hogy itthon ültem teljesen normális felszerelésben?
Elegem van már, hogy ebben a qrva országban mindenkinek az a legnagyobb öröme, ha a másikat b@sztathatja. Engem nem érdekel, te miben vagy otthon, felőlem frakkban is ünnepelhetsz. Mégsem mondom azt, hogy savanyú újgazdag vagy, vagy beképzelt sznob, aki kaviárt töm magába. Te meg már megmondod a frankót, és olyan idióta következtetésre jutsz, hogy aki nem öltözik szépen, az nem fúj orrot. Gondolom, most jobb a kis lelkednek.
Szerintem nem rád értette,hanem azokra akik így mennek el otthonról.
Nálam legalábbis az kicsit kiverte a biztosítékot,hogy melegítőben mennek el máshova.Én nem kocsival járok,bkv-val,de az utcán se láttam melegítőbe senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!