Karácsonykor melegítőben megjelenni a nagyiéknál! Így szokás? Vagy mi vagyunk különcök, hogy "felöltözünk"?
Mi: Férjem, kisifam ingben nyakkendőben, én amennyire lehet elegánsan, magassarkú stb.., sógorék pedig melegítőben! Szerintetek melyik a "normálisabb" megjelenés Karácsonykor, amikor összejön a család?
Köszi, ha írtok!
Jah, és egy kis olvasnivaló a karácsiny illemszabályokról:
Különösen azt a részt olvasd el, ami így kezdödik:
"Ruházat: természetesen ha „kiöltözős” buliba vagyunk hivatalosak, ne a kötött rénszarvasos pulcsit vegyük fel, talán ezt mondanunk sem kell. Azt viszont igen, hogy ha családi körben ünnepelünk, olyanok között, akik közel állnak hozzánk, még akkor is illik felvenni egy szebb ünnepi viseletet..."
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem illik. Azt mondtam, hogy nem KÖTELEZŐ. Meg még azt, hogy nem lesz attól az ember jobb, a család boldogabb.
Ekkora hülyeséget szerintem senki nem írt, hogy nem illik kiöltözni.
Nincs szabály családon belül. Nálunk nem járt a rendőrség, hogy milyen ruhában vagyunk.
(Ez a link egy vicc. Egy magyar blog. Öt perc alatt csinálok neked egyet bármiről.)
Igen, pont ilyen mondatokat, mint a tiéd olvasok mindig, mikor a vitapartner kifogy az érvekböl. Elkezd hebegni-habogni, hogy ö nem is ugy gondolta, ilyet nem írt stb stb.
Ez van. :-))
Ja apropó, és ha már az ilyen rendkívül magas színvonalú érveknél tartunk:
én sem írtam, hogy KÖTELEZÖ
59! Csak arra céloztam a családra való utalással, hogy nem kell itt ángolos meg ámerikás linkeket kérni mert a magyar blog már nem is elég egyeseknek, csak az illemet nem ismerik. :)
Pont neked adok igazat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!