Karácsonykor melegítőben megjelenni a nagyiéknál! Így szokás? Vagy mi vagyunk különcök, hogy "felöltözünk"?
Mi: Férjem, kisifam ingben nyakkendőben, én amennyire lehet elegánsan, magassarkú stb.., sógorék pedig melegítőben! Szerintetek melyik a "normálisabb" megjelenés Karácsonykor, amikor összejön a család?
Köszi, ha írtok!
Na itt a kedves utolsó is nagyon szépen leírta, ahogy ez nálunk is mindig lenni szokott!
Amúgy a farmer se éppen ünnepi öltözet, ahogy egyikőtök írja, hogy az már kényelmetlen ünneplőnek...
Kérdező, nem vagytok különcök, ez így (lenne) normális.
Én melegítőben (tök mindegy, hogy csinos, divatos vagy bő macinaci) ki nem mennék az utcára, a játszótérre sem vinném le a lányomat (8 hós) így. Én amúgy budapesti vagyok de úgy vettem észre, hogy vidéken simán kimennek melegítőben az emberek az utcára, nekem ez nagyon nem tetszik.
24-én otthoni ruhában (nem melegítő, hanem csinos pamut legging és tunika amit utcára már nem hordok) főztem, takarítottam, aztán a lányom alvásideje alatt felöltöztem egy szép ruhába, kisminkeltem, párom is megdicsért hogy milyen csinos vagyok (nem csak ilyenkor dicsér meg, de ilyenkor legalább érzem hogy van valami alapja), felöltöztettem a kislányomat aranyos karácsonyi mintás és kényelmes ruciba és úgy indult az ajándékátadás és a vacsora.
Amikor rokonokhoz mentünk akkor farmert és egy csinos felsőt viseltem, a párom is farmert és egy hétköznapi pólót, a kislányunk pedig kényelmes ruhát.
Egyébként nagyon sokat fényképezünk és sokkal jobb így visszanézni a fotókat, hogy csinosak vagyunk rajta.
Köszönöm Neked is válaszodat, kedves budapesti, 8 hós kislány anyukája :)
Én amúgy Veszprém megyéből írok!
Én is így vagyok a melegítő ruhákkkal! Kizárólag itthon, és hétköznap..
Na mindegy, a vége, hogy ki így, ki úgy, hol így, és hol úgy....de, hogy hogy illene, végülis mindenki tudja úgy látszik, csak nem mindenkit érdekel :)
Hogy illene... szerintem ezt az egyes családok döntik el maguk közt, nem te.
Vannak, akik lazábbak, vannak, akik elegánsabbak. Eleredhet az orrod vére az erőlködésben, akkor sincs objektív igazság, és nem leszel jobb ember a jobb ruhától. És hála, törvényben sincs szabályozva, hogy egyes családok milyen módon ünnepelhetik a karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!