Karácsonykor melegítőben megjelenni a nagyiéknál! Így szokás? Vagy mi vagyunk különcök, hogy "felöltözünk"?
Mi: Férjem, kisifam ingben nyakkendőben, én amennyire lehet elegánsan, magassarkú stb.., sógorék pedig melegítőben! Szerintetek melyik a "normálisabb" megjelenés Karácsonykor, amikor összejön a család?
Köszi, ha írtok!
Tegye fel a kezét - akik a szépen felöltözést támogatják karácsonykor - azok közül az, aki azt írta, hogy ilyenkor koktélruhában, estélyiben, kényelemetlen ruhában kell a családot meglátogatni!
Mert én akárhogy néztem, nem találtam ilyet.
Például a szép ruha nem egyenlö a kényelmetlen ruhával. A kényelmesség nem a kinézetén fog múlni. Ugyanúgy a ronda ruha is lehet kényelmetlen.
Ha egy ballagás valakinek meg ünnep, ahova szépen felöltözik, akkor pont a karácsony mitöl nem ünnep? Nem az év legfontosabb ünnepei közé tartozik véletlenül?
Nem csak a koktélruha van mint ünneplős elegáns ruha!
Szép csinos nadrágkösztüm is van, vagy hasonló, ha valaki nem szoknyás típus!
És ha nem mentek vendégségbe, a saját családodnak nem öltözöl fel akkor soha szépen? Csak a melegítős szerkó mindig? Még ünnepekkor is?
Tényleg, oda lehet írni azt is, hogy ki melyik országrészről írja véleményét! Lehet, hogy ezek a szokások is terülekenként változóak?
ismét bebizonyosodott számomra,h mennyi furcsa ember van..Nekem sem szakadt melegItoim vannak,mégsem fordult meg a fejemben,h azt viseljek karácsonykor.csinos voltam én is férjem is,sőt meg a 8 hónapos gyerekünk is,és mki kényelmesen érezte magát.nekünk ez hozzátartozik az ünnephez,h vmi szépet viseljunk.Sőt a környezetemben mkinek és bizonz én is furan néznek,ha vki melegitben jelenne meg karácsonykor.Nem vagyok pedig idős szerintem a magam 24 évével.Karácsony napján pedig a barátaink jöttek hozzánk,érdekes módon szintén kioltozve és kényelmesen tarsasoztunk..kinek a pap,kinek a paplan..
arról meg,h a gyerek vigyázzon a ruhajara,nem kell..van mospgep ki tudom mosni..
Köszönöm utolsó! (33)
Ugyanígy gondolom én is!
És még majdnem én éreztem magam rosszul akkor, amikor mi ünnepélyesen felöltözve találkoztunk a melegítős rokonokkal!
Mindenkinek szép napot még!:) Ünneplőben vagy melegítőben is! :) És köszi a sok választ!
gondolj arra,h tíz év múlva elovesztek egy fényképet arról az esterol,ki fogja magát rosszabbul érezni? ;)
szép napot,33as vtam;)
Nincs gond az ünneplős ruhásokkal addig amig nem nézik le a másikat,itt pedig ez van.
Hát legyen,nekem a magassarkú, farmer kényelmetlen,ezért húzom azt fel kötelező helyekre.
A jobb ruhától jobb emberek leszünk ezek szerint.
Az ember mindig tanul valami újat.
Ha visszanézek régi családi karácsonyos képeket, azt látom, hogy nagyszüleim relatíve jól vannak felöltözve, ők, mint vendégek jöttek hozzánk. Anyu kötött pulcsiban, melegítőben, apu szintén, némelyiken esetleg ingben, évről-évre változó. Mi gyerekek Dumbós melegítőben, kényelmes gyerekruhákban, hisz rögtön játszottunk is az új játékokkal a földön, meg leettük volna...
Nem érzem, hogy ciki lennék a képeken, csak mert nem a gyűlölt harisnyát és szoknyát viselem fehér blúzzal kisgyerek fejjel... De vannak későbbi karácsonyról is képek, a család melegítőben, kényelmes göncben. Én nem szégyenkezem miatta, hanem örülök, hogy maradt fent videó, fénykép a nagyszüleimről, akik már nem lehetnek velem...
Ha valaki arra használ fel egy régi fotót, hogy elégtételt vegyen, mert az ő kölykének egy szál haja sem áll el, a sógornőék meg melegítőben vigyorognak a képen, nagyon tudom sajnálni őket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!