Mit csináljak a férjem lányával?
Kedves előző,te ezt honnan veszed?Én megértem őt valamilyen szinten,mert azt látni hogy a gyerek,aki soha sem élt az apjával,csak azért kell neki hogy drága cucokkat vegyen,nálam is kiverné a biztosítékot.Nem ez a normális,neki is alkalmazkodnia kellene,pláne hogy az apja is folyton nyit felé.De sajnos a mai fiatalok képtelenek alkalmazkodni:(
Nem tudok neked mit mondani,illetve ha gondolod prívátban,nekem is van egy kamasz nevelt lányom.És tudom mennyire nehéz.
jézusom ez milyen durva!! Általánis iskolás a lány, és már 100 ezer a mérce!! Érettségire mi lesz a beugró egy lakás? egy kocsi? Jöhetsz apa, ha hozod az új verdámat! Azt mindenit milyen lány lett nevelbe ebből az emberből!!
Bár azt hozzáteszem, hogy sajnos anyuka ronthatta el ennyire a lány értékrendjét.
Semmiben nem tartom hibásnak a férjedet, ő próbálkozik, keresi a lányát, de azt nem érdekli csak a pénz.
Hát én ez esetben megvonnám tőle a plusz támogatást. Persze a tartásdíjat azt továbbra is kell fizetni, de minden ezen felüli dolgot megvonnék. Semmit, 1 forinttal sem többet. A kötelezőt fizesse ki a férjed de semmi többet...
szomorúan hangzik,de nem köteles ezen felül segíteni a férjednek. nyilván ha rndben lenne a kapcsolat akkor úgy vettem ki a szavaidból, hogy a férjed igenis hajlandó lenne többet adni...
ne idegeskedj, próbáljatok meg a közös gyerkőcre koncentrálni, majd a másik lány idővel talán belátja, hogy csúnyán viselkedett.
Áhh tuti hogy "kémkedni" ment hozzátok, hogy megnézze hogy éltek! :( Nem lehet hogy az anyuka is úszítja a lányt apuka ellen?
6 os válaszoló. szerintem sima ügy. Adva van egy anyuka akinek van egy férje. És ennek a férjnek van előző házasságból ez az elkényeztetett,elvarázsolt lánya. Ennyi. Új feleség írta ki a kérdést az előző házasságból született kislánnyal kapcsolatban.
Vagy nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!