Mit tegyek? A férjem legjobb barátja lett a szeretőm (? )
A férjem 1 éve meghalt,és pár hónapja jött a nevére egy levél bizonyos biztosító cégtől.Mivel az angolok érdekesen,és csavarosan fogalmaznak,így nem igazán érettem pár mondatot,hogy mit is akarnak ezzel mondani.Ezért megkértem a férjem barátját aki angol,hogy segítsen nekem.El is jött,és mindenben segített..Majd beszélgettünk,és ma sem tudom hogyan de az ágyban kötöttünk ki.Nem vagyok szerelmes belé,és ő sem belém,csak a vágyainkat elégítettük ki..Mondtam is,hogy z csak egy szex volt,és nem akarok semmit tőle.Ő is elmondta hogy szereti a feleségét,és csak a vágy hajtotta.
De mindennap találkozunk(a csoportvezetőm,vagyis a kis főnököm),és bár nem dolgozom a keze alatt,de volt rá példa,hogy ha összefutottunk a folyóson és nem volt ott senki akkor megcsókolt vagy csak megsimogatott..Jól esnek ezek az érintések,de tényleg nem akarok többet tőle..Nem akarok kötődni hozzá,beleszeretni meg végképp nem.A házasságát sem akarom tönkre vágni..1 hete eljött hozzám,és csak nagy nehezen tudtam nemet mondani a szexre.elmondtam neki is hogy miért nem akarok tőle semmit..nem akarom,hogy jelentsek neki bármit is..Ő a férjem barátja,edzője volt..Az indokomra annyit mond,hogy továbbra sem akar tőlem semmit,nem kéri hogy szeressem,ő sem fog ragaszkodni hozzám,de a testi vágyainkat miért ne elégítenénk ki? Minden kötöttség nélkül??
Szerintetek mit kéne tennem??Szexeljünk csak a nemi vágy miatt(semmi szerelem) vagy hagyjuk a fenébe?? Megmondom őszintén,hogy istenien szeretkezik,és bizony ez hiányozna..
(37/N)
Köszönöm a válaszokat..
Az igazság az,hogy a férjem halála óta nem igazán "élek".Az életem abból áll,hogy reggel elmegyek a melóhelyemre dolgozni,ha van túlóra akkor akár este 8-ig is melózom,csak ne kellejen egyedül lennem az üres lakásban.majd hazamegyek,és tévézem..Nem járok sehová,nem barátkozom senkivel..
A férjem barátjával is csak azért tartom a kapcsolatot,mert egy helyen dolgozunk,és tényleg sokat segít nekem..
Nem kötődőm hozzá,de nem is szeretnék..Ha már érzelmileg ragaszkodnék hozzá,akkor úgy érezném,hogy hűtlen lennék a férjem emlékéhez.
Nem tartanám túl etikusnak, ha a drága elhunyt férjed házas barátjával kavarnál... Mit éreznél akkor, ha te lennél az a feleség, akinek a férjével lefekszik az özvegy (jelen esetben te)? De persze te tudod, mindenkinek más a morális mércéje. De azt kalkuláld bele, hogy olyan, csak szex, nincs. Hosszútávon. Lépj tovább, "éld az életed", keress barátokat, menj bulizni, ismerkedj férfiakkal. És azzal semmit nem ártasz a férjed emlékének, ha esetleg újra beleszeretnél valakibe...
Sok erőt és sikert! :)
A nők nem igazán tudják külön választani az érzelmeket a szextől. Egyre jobban bele fogsz merülni és nagyon nehéz lesz később nemet mondani, mert ha ráadásul jó szerető is, egy idő után beindulnak Nálad az érzések.
Szerintem ne kockáztass ! Túl nagyot zuhanhatsz.
Azt mondod, hogy nem akarod tönkretenni a házasságát... Sajnos ezt már megtetted. Mondjuk, ebben Ő is ugyan annyira közrejátszik..
Te nem érzed magad többnek annál, hogy hébe hóba szexelgess egy pasival egyet, ráadásul a nős pasival, és aztán ennyi..bumm? Nem érzed azt, hogy többet érdemelnél ennél?
A kérdésedre a válasz: Mennyire becsülöd magad. Ha nem annyira, akkor elégedj meg az alkalmi szexel, ha viszont többre tartod magad, akkor keress magadnak egy olyan pasit, aki független, párkapcsolatot szeretne, és szintén isteni vele szeretkezni.
Nem ismerem a feleségét,és nem is akarok neki ismeretlenül sem fájdalmat okozni..Igazatok van..Ebből sok jó nem sülne ki..Nem mondom,hogy megbántam a szexet vele,mert lehet hogy kellett ez,hogy végre "felébredjek" és merjek újra élni..Talán idővel csak megismerkedek egy normális férfival..Szerintem megmaradok a kollégánál..
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!