Mit tegyek? A férjem legjobb barátja lett a szeretőm (? )
A férjem 1 éve meghalt,és pár hónapja jött a nevére egy levél bizonyos biztosító cégtől.Mivel az angolok érdekesen,és csavarosan fogalmaznak,így nem igazán érettem pár mondatot,hogy mit is akarnak ezzel mondani.Ezért megkértem a férjem barátját aki angol,hogy segítsen nekem.El is jött,és mindenben segített..Majd beszélgettünk,és ma sem tudom hogyan de az ágyban kötöttünk ki.Nem vagyok szerelmes belé,és ő sem belém,csak a vágyainkat elégítettük ki..Mondtam is,hogy z csak egy szex volt,és nem akarok semmit tőle.Ő is elmondta hogy szereti a feleségét,és csak a vágy hajtotta.
De mindennap találkozunk(a csoportvezetőm,vagyis a kis főnököm),és bár nem dolgozom a keze alatt,de volt rá példa,hogy ha összefutottunk a folyóson és nem volt ott senki akkor megcsókolt vagy csak megsimogatott..Jól esnek ezek az érintések,de tényleg nem akarok többet tőle..Nem akarok kötődni hozzá,beleszeretni meg végképp nem.A házasságát sem akarom tönkre vágni..1 hete eljött hozzám,és csak nagy nehezen tudtam nemet mondani a szexre.elmondtam neki is hogy miért nem akarok tőle semmit..nem akarom,hogy jelentsek neki bármit is..Ő a férjem barátja,edzője volt..Az indokomra annyit mond,hogy továbbra sem akar tőlem semmit,nem kéri hogy szeressem,ő sem fog ragaszkodni hozzám,de a testi vágyainkat miért ne elégítenénk ki? Minden kötöttség nélkül??
Szerintetek mit kéne tennem??Szexeljünk csak a nemi vágy miatt(semmi szerelem) vagy hagyjuk a fenébe?? Megmondom őszintén,hogy istenien szeretkezik,és bizony ez hiányozna..
(37/N)
Hidd el, jót cselekedtél azzal, hogy megálljt parancsoltál magadnak és ennek a kapcsolatnak. Nem mondom, hogy erkölcsös dolog volt egy nős férfival összegabalyodni, de ahogy írták, tényleg ez kellett ahhoz, hogy újra felnyisd a szemed, és lásd, hogy mennyi férfi van még a világon. És ha beleszeretsz valakibe, ne érezd azt, hogy ezzel bemocskolod a férjed emlékét. Ő sem akarja azt, hogy életed végéig egyedül maradj. Egészséges felnőtt nő vagy, aki vágyik a szexre és arra, hogy szeressék. De ne egy ilyen férfival elégítsd ki a vágyaid. Amint olvastam te is rájöttél, hogy több vagy ennél, nem akarsz egy házas férfi játékszere lenni. Ismerkedj, és lesz majd egy olyan társad, akit tényleg megérdemelsz, és aki Téged megérdemel. Fel a fejjel és sok sikert!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!